Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 25

"Nestle" generalinis direktorius: žmonės neturi teisės į vandenį, jis turėtų būti privatizuotas ir kontroliuojamas

Kaip neabejotinai žinote, pasaulio elitas siekia, kad žmonės "nieko neturėtų ir būtų laimingi". Pasaulį kontroliuos autoritarinė vieno pasaulio vyriausybė, o žmonija, pasak Klauso Švabo ir Pasaulio ekonomikos forumo, bus pavergta totalitarinėje sistemoje, kurioje bus masiškai stebima, privalomai skiepijama ir beviltiškai vergaujama.

Dar blogiau tai, kad pasaulio elitas iš anksto giriasi savo planais žmonijai. Pažiūrėkite šį WEF vaizdo įrašą. Ar jie tyčiojasi iš mūsų?

Nebūtų taip blogai, jei WEF nebūtų toks įtakingas. 2017 m. Klausas Schwabas (Klaus Schwab) atvirai gyrėsi savo organizacijos gebėjimu infiltruotis į viso pasaulio vyriausybes. Harvardo Kenedžio mokyklos Politikos institute jis aptarė, kaip WEF modus operandi yra skverbtis į vyriausybes diegiant savo "Jaunuosius pasaulio lyderius".

Pastaraisiais metais matėme, kaip šis veikimo būdas pasireiškė. WEF įsiskverbė į viso pasaulio vyriausybes ir tvirtai kontroliuoja kiekvieną kairiųjų pažiūrų šalį. Nesuklyskite, šie "Jaunieji pasaulio lyderiai", įskaitant Justiną Trudeau, Emmanuelį Macroną ir Jacindą Ardern, uoliai dirba, kad įgyvendintų pasaulinio elito darbotvarkę.

Dabar pasirodė stulbinantis vaizdo įrašas, kuriame "Nestle" generalinis direktorius Peteris Brabeckas-Letmathe'as (Peter Brabeck-Letmathe) teigia, kad vanduo nėra žmogaus teisė ir turi būti privatizuotas bei kontroliuojamas elito.

P. Brabeck-Letmathe'as, šiuo metu vienos didžiausių korporacijų ir didžiausios pasaulyje maisto produktų gamintojos pirmininkas, mano, kad korporacijoms turėtų priklausyti visas planetos vanduo ir niekam neturėtų būti leidžiama juo naudotis, nebent jis sumokėtų.

Dabar, kai infliacija pasiekė dviženklį skaičių, dega maisto gamybos gamyklos, tiekimo grandinė išgyvena krizę, o horizonte jaučiamas maisto trūkumas, suprantame, kad elitas nori perimti planetos vandens kontrolę.

Taigi, ar vanduo yra laisva ir pagrindinė žmogaus teisė, ar visas planetos vanduo turėtų priklausyti didžiosioms korporacijoms ir elitui?

Ar vargšai, kurie negali sau leisti mokėti minėtoms korporacijoms, turėtų kentėti nuo bado, nes neturi finansinių išteklių?

Tokia, pasak pasaulinio elito, yra žmonijos ateitis.

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo anginos

Angina liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo anginos, angina, anginos gydymas, receptai anginai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kai...

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 06:17 Receptai – Patiekalai Kepti varškėtukai su razinomis
Išmirkinkite razinas, nupilkite ir apsausinkite. Dubenėlyje šakute gerai išmaišykite varškę, miltus, cukrų, druską, razinas ir kiaušinius. Pabarstykite stalą miltais, ant jų išdėliokite po šaukštą varškinės masės. Kiekvieną masė...

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 12:17 Receptai – Patiekalai Gardūs keksiukai su šokoladu ir aguonomis

Gardžių keksiukų receptas su šokoladu ir aguonomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau