Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Birželio » 27

Paparčio šaknis nuo šlapiuojančios egzemos, burokėliai nuo adenoidų

Galiu duoti receptą.

Reikia iškasti kelminio paparčio (jo lapeliai truputį susisukę žemyn) šaknis, nuplauti, supjaustyti ir užvirinti. Šaknų imti norimą kiekį, tik atminti, kad nuoviras turi būti stiprus. Paskui jį atvėsinti - tiek, kad galėtų pakęsti oda. Skaudamą vietą laikyti šiame nuovire, kol jis visai atvės.

Procedūrą reikia kartoti kuo dažniau, kol pranyks susirgimo simptomai.

Šį receptą sužinojau iš dabar jau mirusio savo senelio. Taip jis išgydė savo seserį. Jai egzema buvo pažeidusi visą kūną. Ji jau buvo susiruošusi mirti ir paprašė, kad nuvežtų ją pas brolį atsisveikinti. Senelis daug kartų darė jai pilnas vonias su nuoviru. Ir namo ji išvyko su visiškai švaria oda, pataisiusi sveikatą. Kaip moteris džiaugėsi po daugiamečio košmaro!

Aš šį receptą naudojau, gydydama draugę: buvo pažeisti jos rankos pirštai. Kiek ji kovojo su tais skauduliais, naudodami medicininius preparatus! Bet pakako 3 seansų su kelminių paparčių šaknų nuoviru, ir viskas praėjo. O svarbiausia - nebuvo recidyvų. Taigi, receptas išbandytas. Galite išbandyti ir jūs. Sveikatos visiems!

Burokėlių sultys nuo adenoidų

Vaikystėje mano sūnus turėjo adenoidų. Radau patarimą, kaip gydyti juos burokėlių sultimis. Mano sūnui jos padėjo. Lašinau sūnui į nosį šviežias raudonųjų burokėlių sultis po 3 lašus 2-3 kartus per dieną. Operacijos išvengėme.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.08.2019 laikas 21:59 Receptai – Patiekalai Klasikinio minkšto sūrio sūryme receptas namuose

Rekomenduojame paruošti klasikinį minkštą sūrį sūryme, kurį paskui galima panaudoti kuriant daržovių salotas, taip pat jis bus geras ingredientas rytiniam sumuštiniui. Paskrudinkite skrebutį ir mėgaukitės!

Skaityti daugiau

28.10.2019 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Mėsos Įdaru

Į mėsos faršą dedame prieskonius, tarkuotą svogūną, išspaustą česnaką ir išmaišome. Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame, šiek tiek nusunkiame ir apšlaktome citrinos sultimis (po nusunkimo pasilikusį krakmolą dedame atgal...

Skaityti daugiau

19.05.2019 laikas 16:04 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis linų sėmenimis
Plaukų stiprinimui - išsiplovus plaukus, praskalauti linų sėmenų nuoviru - 2 šaukšteliai linų sėmenų užpilame dviem stiklinėm vandens, paviriname apie 10 minučių, leidžiame nusistovėti bei atvėsti, tuomet nukošiame. Vočių gydymui ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau