Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 27

Kolumbijos bulių arenoje sugriuvus tribūnoms žuvo keturi žmonės, dešimtys sužeista

Sekmadienį Kolumbijoje per populiarias varžybas, kurių metu visuomenės atstovai kaunasi su mažais buliais, sugriuvus bulių kautynių tribūnai, žuvo mažiausiai keturi žmonės, o dar 30 buvo sunkiai sužeisti, pranešė pareigūnai.

"Šiuo metu yra keturi žuvę žmonės - dvi moterys, vyras ir vaikas", - po incidento centriniame El Espinalio mieste vietos radijui sakė Tolimos departamento gubernatorius Chosė Rikardas Orozkas (Jose Ricardo Orozco).

Pasak socialinėje žiniasklaidoje transliuotų vaizdų, sugriuvo visa trijų aukštų medinių tribūnų, kuriose buvo žiūrovų, sekcija, ant žemės parbloškusi dešimtis žmonių.

Kitame vaizdo įraše, kurį kažkas padarė įvykio vietoje, matyti, kaip žmonės bando ištrūkti iš tribūnų, o bulius ir toliau blaškosi arenoje.

"Yra apie 30 sunkiai sužeistų žmonių... tai preliminarus pranešimas", - sakė Orozco, pažymėdamas, kad gelbėtojai vis dar evakuoja sužeistuosius į rajono ligonines gydymui.

Vietos civilinės gynybos pareigūnas Luisas Fernando Velezas (Luis Fernando Velez) sakė, kad nežino, kiek žmonių vis dar palaidoti nuolaužose, tačiau pažymėjo, kad sugriuvus tribūnos daliai ji buvo pilna.

Renginys buvo San Pedro festivalio, populiariausio regione, švenčių dalis.

"Prašysime ištirti faktus apie tai, kas įvyko", - socialiniame tinkle "Twitter" pareiškė kadenciją baigiantis Kolumbijos prezidentas Ivanas Duque ir išreiškė solidarumą su žuvusiųjų ir nukentėjusiųjų šeimomis.

Orozco sakė, kad departamento vyriausybė imsis veiksmų uždrausti vadinamąsias "corralejas", kuriose vietos gyventojai bando laimę ringe, sakydama, kad jos yra pavojingos ir skatina žiaurų elgesį su gyvūnais.

Šeštadienį keli žmonės buvo sužeisti per nelaimingus atsitikimus "corralejas" varžybose El Espinalyje, kuriame gyvena apie 78 000 žmonių ir kuris yra maždaug už 150 km nuo sostinės Bogotos.

Dar vienas žmogus mirė anksčiau šį mėnesį po to, kai Repelono mieste vykusioje corraleja žuvo nuo buliaus įkandimo.

Išrinktasis prezidentas Gustavo Petro, kuris pradės eiti pareigas rugpjūčio 7 d., prisijungė prie Orozco raginimo uždrausti mėgėjiškas bulių kautynes.

Dirbdamas Bogotos meru, kairiųjų pažiūrų G. Petro uždraudė bulių kautynes firminėje miesto arenoje "La Santamaria".

Nors žiaurus elgesys su gyvūnais Kolumbijoje laikomas nusikaltimu, bulių ir gaidžių kovos yra saugomos dėl jų kultūrinės istorijos.

Praneša: Agence France-Presse (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.06.2019 laikas 19:26 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai

Bulvinių blynų receptas. 200 g varškės (skystesnės, pakeliuose) dėkite į dubenėlį, ištrinkite šakute ir atskieskite šlakeliu pieno. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Skanaus!

Skaityti daugiau

11.10.2019 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Pyragas Su Sūriu Ir Šonine (Video)

Pirmiausia paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite miltus, druską ir cukrų. Dėkite gabaliukais pjaustytą sviestą ir trinkite šakute ar pirštais, kol tešla panašės į smėlio tekstūrą. Pilkite šaltą vandenį ir maišykite tešlą iki v...

Skaityti daugiau

08.06.2019 laikas 21:49 Receptai – Patiekalai Gardus šokoladinis pyragas

Paprastai pagaminamas, drėgnas ir gardus šokoladinis pyragas. Šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.04.2024 laikas 21:39 Finansinis horoskopas 2024 m. balandžio 29 d. - gegužės 5 d. savaitei
Visą savaitę lėtoji planeta - Plutonas yra stacionarumo fazėje, pereinančioje į retro judėjimą, kuris sustiprina transformacijos procesus pasaulio bendruomenėje

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau