Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 28

Pekine kilo nerimas, paskelbus apie nulinę Kovido politiką, kuri gali trukti 5 metus

Pekino valdžios institucijos sukėlė siaubą ir nerimą, paskelbusios, kad griežta "nulinės kovaitės" politika, įskaitant masinius privalomus testus ir kelionių apribojimus, gali būti įgyvendinama ateinančius penkerius metus.

Pranešimas, kuris buvo paskelbtas pirmadienio popietę, priskiriamas Cai Qi, Kinijos komunistų partijos Pekino sekretoriui. Pagal originalų tekstą: "Per ateinančius penkerius metus Pekinas nesvyruodamas sieks normalizuoti epidemijų prevenciją ir kontrolę".

Pranešimą pirmiausia paskelbė "Beijing Daily", o vėliau - kitos valstybinės žiniasklaidos priemonės. Pasak "The Guardian", nuoroda į "penkerius metus" greitai buvo pašalinta iš daugumos internetinių leidinių, o susijęs hashtagas Weibo tinkle buvo ištrintas.

Jame įsipareigota išlaikyti ir tobulinti miesto "griežtą bendros prevencijos ir kontrolės koordinavimo mechanizmo valdymą", taip pat reagavimo į ekstremalias situacijas sistemą, įskaitant tas, kurios skirtos viruso cirkuliacijai ir plitimui sustabdyti, taikant "izoliaciją, valdymą ir kontrolę... vos tik pasirodžius [perdavimams]". Jame taip pat paminėta, kad toliau bus tęsiami griežti gyvenamųjų vietų patikrinimai, "normalizuojami" įprastiniai testai ir įvažiavimo į miestą ir išvažiavimo iš jo valdymas.

Kinijos vadovai, vadovaujami prezidento Xi Jinpingo, ne kartą įsipareigojo šaliai laikytis nulinės kovidų politikos, nepaisant to, kad likęs pasaulis renkasi sambūvį arba švelninimą. Xi nurodė valdžios institucijoms rasti pusiausvyrą tarp nulinės Kovid ir ekonomikos augimo, nes nenuspėjamos priemonės erzina vietos gyventojus.

Pirmadienio pranešimas ir vėlesnis pakeitimas sukėlė Pekino gyventojų pasipiktinimą ir sumaištį internete. Pasak "The Guardian", dauguma komentatorių atrodė nenustebinti perspektyva, kad sistema bus tęsiama dar pusę dešimtmečio, tačiau tik nedaugelis pritarė šiai idėjai.

"Atgalinis skaičiavimas iki pabėgimo iš Kinijos", - rašė vienas "Weibo" vartotojas.

"Galutinis kovos su epidemija tikslas - grįžti į normalų gyvenimą, ir atrodo, kad visi apie tai pamiršo", - pažymėjo kitas.

Autorius: Brendon Taylor

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.11.2017 laikas 17:40 Receptai – Patiekalai Medus, kiaušinis gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Sviesto, Kiaušinio trynių, Miltų, Medaus

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 16:01 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Grybų Ir Kumpio Padažu

Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame smulkia tarka. Nupilame susidariusį skystį (jeigu bulvės šviežios). Į bulvių tarkius įmušame kiaušinį, įtarkuojame svogūną, beriame miltus, druską, pipirus ir viską gerai išm...

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 20:40 Receptai – Patiekalai Pusryčiai tinginiams – nerealiai skanu

Kvapnus ir sotus patiekalas, kuriuo galite maitinti visą šeimą! Receptas tinginiams, specialiai savaitgaliui! Per kelias minutes paruošite skanų patiekalą.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau