Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2023 » Sausio » 8

Ar universitetai kada nors pripažins, kad klydo dėl COVID politikos?

Buvęs Baltųjų rūmų patarėjas daktaras Skotas Atlasas (Scott Atlas), Stanfordo universiteto Huverio instituto Roberto Vesono (Robert Wesson) vyresnysis sveikatos politikos mokslinis bendradarbis, neseniai parašė puikią esė laikraštyje "Wall Street Journal". 

Jame jis kelia visiems studentams, tėvams, dėstytojams ir plačiajai visuomenei gyvybiškai svarbų klausimą, kaip mūsų šalies universitetų sistema kartu su pagrindine žiniasklaida tapo agresyviausia medicinos ideologijos ir biologinio saugumo politikos šalininke ir platintoja.  Universitetų elgesį ir toliau lemia CDC ir PSO, ir atrodo, kad universitetų administracija ir toliau laikysis konsensuso pozicijos COVID fenomeno atžvilgiu, kol kita institucija, kurią ji laiko autoritetinga, nepasakys kitaip.  Tikėtina, kad taip neatsitiks.

Akademinė bendruomenė niekada neatsiskaitys už savo klaidingą COVID politiką ir niekada neatsisakys savo įsipareigojimo laikytis konsensuso paaiškinimų ar galimybių.  Iš tiesų šie žmonės padės paspartinti visą COVID kompleksą.  COVID yra nauja socialinės inžinerijos programa, o universitetai biologinį saugumą, įskaitant molekulinę inžineriją ir sekimo technologiją, pavers nuolatine mokslinių tyrimų veikla, kurios finansavimas ir komercializavimas kasmet siekia milijardus.  Ryšys, jungiantis verslą, vyriausybę ir aukštąjį mokslą, dar niekada nebuvo stipresnis, o Kinijos stiliaus socialinio kredito vertinimą, iš dalies pagrįstą medicininiu ir ideologiniu atitikimu, dabartinė Baltųjų rūmų administracija laiko būtina politinės darbotvarkės dalimi.

Jei universitetai pripažintų, kad klydo, tai ne tik pakenktų jų autoritetui ir keltų pavojų mokslinių tyrimų finansavimui, bet ir, svarbiausia, sukeltų teisinę grėsmę jų vadovybei.  Universitetų direktoriai, patikėtiniai, regentai ir kiti valdymo organai nori išvengti atsakomybės, o universitetų teisės ir komunikacijos skyriai dirba viršvalandžius, kad apsaugotų savo institucijas nuo neigiamo poveikio, įskaitant atsakomybę už padarytą žalą.

Atrodo, kad ieškovų bylinėjimasis, įskaitant grupinius ieškinius, įgauna vis didesnį pagreitį, nes įrodymai, reikalingi ilgalaikiams ieškiniams prieš universitetų administraciją, gaunami iš plačiai paplitusių šaltinių (pavyzdžiui, rimtos sveikatos komplikacijos dėl vakcinų).  Formuojamos teisinės teorijos, kuriomis siekiama žalos atlyginimo, kuris lengvai gali siekti milijardus dolerių.  Kai kuriems universitetams gali grėsti bankrotas.

Su COVID susijusi žala gali būti kitas plataus masto ilgalaikis bylinėjimosi projektas, kuris prilygs tabako ir asbesto byloms.  

Šiuolaikinės universitetų sistemos teisininkai tai žino ir veiksmingai išleido įsakymą "užčiaupti burną", kad išvengtų universitetų savęs apkaltinimo.  

Tačiau geriausia teisinė strategija, kurią jie turi, yra stumti tuos pačius COVID paaiškinimus, iš tikrųjų didinant savo įsipareigojimus jiems. 

 Jie ir toliau plečia biologinio saugumo tyrimų spektrą, kuris įsiskverbė į beveik visus šiuolaikinės universitetų sistemos padalinius.

Autorius: Matthew Andersson iš AmericanThinker.com, Paveikslas: Oregono valstybinis universitetas.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.11.2017 laikas 10:36 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (alavijas, beržas, liepa)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: medėjančio alavijo lapai, beržo pumpurai, liepos žiedai, medus, alyvuogės.

Skaityti daugiau

09.10.2019 laikas 18:45 Receptai – Patiekalai Sultingi Mėsos Zrazai + Receptas (Video)
Pradžiai darome įdarą: pjaustome svogūnų laiškus ir 3 kietai virtus kiaušinius. Viską dedame į atskirą indą, į įdarą galima berti truputį druskos, truputį pipirų, jei norite dar kokių nors prieskonių, tai dėkite į faršą....

Skaityti daugiau

04.06.2019 laikas 12:56 Receptai – Patiekalai Tinginiai virtinukai su bulvėmis

Tiesiogiai per 10 minučių paruošiame tikrą gardumyną! Ingredientai: 400 g bulvių; 150 g miltų; 1 a. š. druskos; 2-3 v. šaukštai augalinio aliejaus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau