Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 20

Jeilio profesorius "susprogdintas" po to, kai pasakė, kad padeda vaikams iki 3 metų jų ‘Lyčių Kelionėje’

Jeilio universiteto profesorė sukėlė pasipiktinimą po to, kai pareiškė, kad ji dalyvauja programoje, kuri padeda vos trejų metų vaikams "keliauti lyties keliu".

"YouTube" vaizdo įraše, kuris dabar jau pašalintas, Jeilio pediatrinės lyties programos direktorė ir viena iš įkūrėjų Christy Olezeski (Christy Olezeski) paaiškino, kaip ji vykdo programą, padedančią vaikams nuo trejų metų. Ji taip pat sakė, kad jos komanda pataria, ar ir kada jaunuoliai turėtų kreiptis dėl "medicininės intervencijos".

Apie tai praneša "Mail Online": Vaizdo įrašas sukėlė pasipiktinimą internete, nes ji buvo įspėta palikti vaikus ramybėje, o kiti netgi teigė, kad tai yra vaikų išnaudojimas.

Įraše Olezeski pasakojo, kad jos misija yra "teikti visapusišką į šeimą orientuotą priežiūrą vaikams, paaugliams ir jauniems suaugusiesiems, abejojantiems dėl jiems priskirtos lyties ir (arba) siekiantiems konsultacijų dėl lyties patvirtinimo".

Ji sako: "Esu Jeilio lyties programos, kuri yra tarpdisciplininė programa, dirbanti su lyties nesutariančiais asmenimis [nuo 3 iki 25 metų] ir jų šeimomis, direktorė.

Mes padedame asmenims, kurie abejoja savo lytine tapatybe arba kurie identifikuojasi kaip translyčiai ar nebinariniai, ir padedame jiems keliauti lyties keliu.

Programos interneto svetainėje išsamiai aprašoma, kad transseksualumo operacijos galimos tik 18 metų ir vyresniems asmenims.

Nėra informacijos, kaip jauniems žmonėms gali būti įvedami hormonai ir lytinio brendimo blokatoriai.

Ji taip pat nurodo, kaip jos vadovaujama programa teikia rekomendacijas dėl "medicininės intervencijos" ir kada toks procesas turėtų prasidėti.

'Man patinka tai, ką darau, todėl tikrai labai, labai nuostabu dirbti šioje srityje ir dirbti su asmenimis, kurie yra skirtingų lyčių, gauti jų palaikymą ir padėti jiems keliauti lyties keliu'.

Socialinėje žiniasklaidoje pasipiktinimą sukėlė mintis, kad vaikai, kurie vos neapsivelka sauskelnių, priima sprendimą keisti lytį.  

"Trejų metų vaikai neturėtų būti skatinami keisti lytį! Palikite juos ramybėje, - tviteryje rašė režisierius ir prodiuseris Robby Starbuckas (Robby Starbuck).

"Visuomenė prarado rutulį", - tviteryje parašė Arizonos respublikonų partijos pirmininkė daktarė Kelli Ward.

'Vaikų atmintis tik pradeda veikti, kai jiems 3 m. Vaikai galvoja, kad jie yra dinozaurai arba šunys. Nėra jokios "lyties kelionės" 3 metų, tai yra prievarta prieš vaikus", - "Twitter" siūlė komedijų duetas Hodge Twins.

Labai noriu, kad Christy Olezeski man papasakotų, kaip 3 metų vaikas gali patirti lytinės tapatybės krizę. Tokie maži vaikai neturi jokio supratimo ir net negalvoja apie tai, kada paskutinį kartą girdėjote 3 metų vaiką sakant, kad aš esu mergaitė, bet jaučiuosi kaip berniukas ar pan.", - rašė Pat Cordia.

Ar šios Jeilio lyties programos klinikinės psichologės žvaigždžių džiaugsmas dėl darbo su 3 metų vaikais kitiems kelia tokį pat nerimą, kaip ir man? Ką apie tai sako tikroji psichologija?" - pridūrė kitas "Twitter" vartotojas.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Ateina laikas, stebėti vaikus, paauglius, o kuo jie mokomi mokyklose... Kokia ideologija pradeda taikyti Lietuvos mokyklose. Klauskite, savo vaikų, ar apie tai nekalba "mokslo" žinovai. Kurie turėtu auklėti ir mokyti, tai kas jiems priklauso. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.07.2019 laikas 19:56 Receptai – Patiekalai Blynai su obuoliais

Gaminame namuose. Blynai su obuoliais. Keptuvėje įkaitiname augalinį aliejų, šaukštu formuojame blynus ir apkepame juos iš abiejų pusių. Blynai tiekiami su skystu medumi arba cukraus pudra ir cinamonu. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

25.07.2019 laikas 12:25 Receptai – Patiekalai Lietiniai su varške
Gaminame namuose. Lietiniai su varške. Prieš tiekiant lietinius iš abiejų pusių apkepiname aliejuje. Lietiniai su varške tiekiami su grietine, grietine ir mėgstama uogiene ar sviesto ir grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Trumparegystės gydymui
Trumparegystė liaudies medicinoje, Trumparegystė, receptai nuo trumparegystės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
17.05.2024 laikas 20:53 Atrastas seniausias uždaras baseinas
Albanijoje, Durreso mieste, archeologai kasinėdami aptiko 1600 metų senumo uždarą plaukimo baseiną - pirmąjį tokio tipo baseiną. Jis buvo prabangios romėnų vilos dalis.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:39 Atskleista viena pagrindinių Egipto piramidžių paslapčių
Mokslininkų grupė iš Egipto, JAV ir Australijos pristatė revoliucinį tyrimą. Jis įrodo, kad daugiau kaip 30 Gizos piramidžių ir šalia esančių statinių statybos vietos buvo parinktos neatsitiktinai.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:27 "Hubble" teleskopas atrado sistemą su trimis saulėmis
Kosminio teleskopo "Hubble" misijos komanda paskelbė stulbinančią trijų žvaigždžių sistemos, pavadintos HP Tau, nuotrauką.

Skaityti daugiau