- 25.07.2019
- 0.0 Reitingas
- 2668 Peržiūrų
- Aptarti
Lietinių blynų su varške receptas.
Ingredientai:
Įdarui reikės:
Varškė (sausesnė) - 0,5 kg;
Grietinė - 2 valgomieji šaukštai;
Cukrus - 3-4 valgomieji šaukštai;
Vanilinis cukrus - 0,5-1 arbatinis šaukštelis;
Razinos - 60 g.
Lietiniams blynams reikės:
Kiaušiniai - 3 vnt.;
Pienas - 1 litras;
Miltai - ~2 stiklinės;
Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai;
Cukrus - 1 valgomasis šaukštas;
Druska - žiupsnelis.
Gaminame namuose. Lietiniai su varške
Kiaušinius mušame į dubenėlį, išplakame. Beriame cukrų ir vėl plakame. Pilame alyvuogių aliejų, išmaišome. Pilame šiek tiek pašildytą pieną, išmaišome, dalimis beriame miltus ir užmaišome lietinių tešlą. Kepame lietinius.
Varškę dedame į dubenėlį ir pertriname šakute. Beriame cukrų, vanilinį cukrų, razinas, dedame grietinę ir gerai išmaišome.
Ant kiekvieno lietinio dedame varškės įdaro ir susukame.
Prieš tiekiant lietinius iš abiejų pusių apkepiname aliejuje. Lietiniai su varške tiekiami su grietine, grietine ir mėgstama uogiene ar sviesto ir grietinės padažu. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau