- 06.11.2019
- 0.0 Reitingas
- 1010 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
Bulvės - 0,5 kg ;
Kiaušinis - 1 vnt.;
Svogūnas - 1 vnt.;
Miltai - 1 valgomasis šaukštas;
Druska, malti juodieji pipirai;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Bulviniai blynai
Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame smulkia tarka. Nupilame susidariusį skystį (jeigu bulvės šviežios). Į bulvių tarkius įmušame kiaušinį, įtarkuojame svogūną, beriame miltus, druską, pipirus ir viską gerai išmaišome. Norint, kad tarkiai greitai nepajuoduotų, galima įspausti truputį citrinos sulčių.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje formuojame blynus ir kepame iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Grybų padažas
Pievagrybiai;
Kiaulienos kumpis arba spirgučiai;
Svogūnas;
Švieži krapai;
Sviestas.
Visus ingredientus pjaustome smulkiai. Keptuvėje ištirpiname sviestą, beriame svogūną, pakepiname kol suminkštės, dedame pievagrybius ir kepiname maišant kelias minutes. Dedame kumpį arba spirgučius ir dar trumpai pakepiname. Pagal skonį pagardiname druska, pipirais, smulkintais krapais ir išmaišome. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau