- 06.12.2019
- 0.0 Reitingas
- 1712 Peržiūrų
- Aptarti
100 g apie 270 kcal. 4 žmonėms. Paruošimo laikas apie 45 min.
Ingredientai
- 600 g jautienos nugarinės
- 200 g pievagrybių
- Šaukštas smulkintos imbiero šaknies
- 200 g svogūnų
- 200 g morkų
- 70 ml austrių padažo
- 40 ml sojų padažo
- Aliejaus kepti
- Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimas
Jautieną supjaustyti gabalėliais, pakepinti ir laikyti šiltai. Imbierą kepti ant silpnos ugnies apie 2 min. Tada sudėti smulkintas daržoves, grybus ir kepti dar apie 3 min. Tuomet sudėti jautieną, supilti padažus, pagardinti prieskoniais, išmaišyti ir kaitinti 3–4 min., kol sutirštės. Galima patiekti su ryžiais arba makaronais.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau