Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2019 » Gruodžio » 08
Pintas Cinamoninis Pyragas Paranormal.lt
08.12.2019, 13:03
Pintas Cinamoninis Pyragas
Nedideliame dubenėlyje mieles ištrinkite su cukrumi. Supilkite kambario temperatūros pieną, įdėkite kiaušinio trynį, supilkite tirpintą sviestą ir gerai išmaišykite. Skanaus!
Skaityk toliau
Kraujo, Limfos Ir Kraujotakos Sistemos Valymas
08.12.2019, 13:03
7. Kraujo, Limfos Ir Kraujotakos Sistemos Valymas
Turbūt patys suprantate, mielieji mano skaitytojai, jog tai tokia plati tema, kad ją išnagrinėti galima nebent solidžioje knygoje. Šiuo metu kaip tik tokią knygą aš ir rengiu. Mes aptarsime tik tai, kas susiję su šios mūsų knygos tema – sunkias būkles.
Skaityk toliau
Toksinų Valymas Iš Inkstų
08.12.2019, 12:50
6. Toksinų Valymas Iš Inkstų
Vakare, po 19 valandos, nulupkite vieną citriną, išimkite sėklas ir sutarkuokite ją plastmasine trintuve. Citrinos masę sumaišykite su vieno šviežio vištos kiaušinio (geriau kaimiško) baltymu ir greitai išgerkite. Tai bus maždaug 8-9 valandą vakaro. Vėliau jau nebus galima nieko nei valgyti, nei gerti – tik miegoti. Tokią procedūrą reikia daryti praėjus 2-3 valandoms po vakarienės kasdien (nepraleidžiant nė dienos!) 2-3 savaites.
Skaityk toliau
Vilniuje Įamžintas Garsaus Antropologo Gintauto Česnio Atminimas
08.12.2019, 10:13
Vilniuje Įamžintas Garsaus Antropologo Gintauto Česnio Atminimas

Minint VU Medicinos fakulteto 238-ajį gimtadienį pagerbtas garsaus Lietuvos mokslininko, antropologo prof. Gintauto Česnio atminimas. Jo garbei Medicinos fakultete atidengta atminimo lenta – bareljefas, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

Skaityk toliau