Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Birželio » 28

Misūryje nuvažiavo "Amtrak" traukinys, pranešama apie sužeistuosius

Pirmadienio popietę JAV Misūrio valstijoje nuo bėgių nuriedėjo keli tolimųjų reisų traukinio vagonai, iš pradžių pranešta apie beveik 250 sužeistų keleivių, pranešė geležinkelių bendrovė.

Traukinys "Amtrak", važiavęs maršrutu Los Andželas-Čikaga, Mendono vietovėje Misūrio valstijoje susidūrė su savivarčiu sunkvežimiu per viešąją geležinkelio pervažą.

"Traukinyje yra maždaug 243 keleiviai, kurie, pirminiais duomenimis, yra sužeisti", - sakoma bendrovės pareiškime ir priduriama, kad ji išsiuntė savo darbuotojus padėti vietos valdžios institucijoms reaguoti.

Socialinėje žiniasklaidoje pasidalytose nuotraukose matyti mažiausiai penki vagonai, apvirtę ant šono kukurūzų lauke, o keleiviai lipa pro langus ir duris.

AFP negalėjo iš karto patvirtinti šių nuotraukų autentiškumo.

Traukinys nuriedėjo praėjus dienai po to, kai kitas "Amtrak" valdomas traukinys susidūrė su keleivine transporto priemone geležinkelio pervažoje Kalifornijoje ir žuvo trys žmonės.

Toje pervažoje nebuvo sargų, o vietos priešgaisrinės tarnybos pareigūnas sakė, kad nelaimingi atsitikimai joje nėra neįprasti, pranešė vietos NBC filialas.

Agence France-Presse (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.06.2019 laikas 14:15 Receptai – Patiekalai Obuolių pyragas dėl kurio visi kraustosi iš proto

Gardaus obuolių pyrago receptas. Dar šiltas obuolių pyragas gali būti patiekiamas su ledais.  Skanaus!

Skaityti daugiau

27.10.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Vyniotinis Su Aguonomis: Gaminimo Receptas

Tokie vyniotiniai išeina be galo skanūs. Jie švelnūs, su skaniu įdaru ir labai gražia glazūros plutele. Šie vyniotiniai -tikra šventinio stalo puošmena ir puikus desertas. Mes naudosime aguonų įdarą.

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 14:26 Receptai – Patiekalai Skatinanti prakaitavimą arbata (ramunėlės, juoduogio šeivamedis)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: ramunėlės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau