Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 4

Ispanija konfiskavo pirmuosius povandeninius narkotikų kontrabandos dronus

Ispanijos policija pirmadienį pranešė konfiskavusi tris povandeninius dronus, kuriais iš Maroko į Ispaniją buvo galima gabenti didelius kiekius narkotikų, ir išardžiusi gaują, įtariamą jų gamyba.

Pareigūnai konfiskavo tris vadinamuosius "dronus povandeninius laivus", kurie buvo statomi, ir suėmė aštuonis asmenis Ispanijoje, sakoma policijos pranešime.

"Šie trys - du iš jų buvo statomi, o vienas praktiškai baigtas - turėjo būti pristatyti Prancūzijos narkotikų prekeiviams dideliems kokaino kiekiams gabenti", - sakoma jame.

Kiekviename iš jų galėjo būti gabenama iki 200 kilogramų (440 svarų) produkto.

Policija teigė, kad tai buvo pirmas kartas, kai ji konfiskavo tokius įrenginius, kurie oficialiai vadinami bepiločiais povandeniniais aparatais (UUV).

"Šie prietaisai galėtų leisti narkotikų prekeiviams per Gibraltaro sąsiaurį nuotoliniu būdu gabenti didelius kiekius narkotikų", - sakoma pareiškime.

Gauja taip pat gamino bepiločius orlaivius - policija konfiskavo kelis didelius bepiločius orlaivius, turinčius po 12 variklių ir 30 kilometrų nuotolio atstumą - daugiau nei pakankamą 15 kilometrų (9 mylių) ilgio sąsiauriui tarp Ispanijos ir Maroko įveikti.

Gauja taip pat gamino netikrus dugnus į automobilius narkotikams gabenti.

Tarp jų klientų buvo Danijos, Prancūzijos, Italijos ir Ispanijos nusikalstamos grupuotės, pranešė policija.

Dėl fizinio artumo su Maroku, kuris yra pagrindinis hašišo gamintojas, ir glaudžių ryšių su buvusiomis kolonijomis Lotynų Amerikoje, kuri yra pagrindinis kokaino gamybos regionas, Ispanija tapo pagrindiniu narkotikų, gabenamų į Europą, įvežimo punktu.

Agence France-Presse (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.06.2019 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Kokosiniai sausainiai

Greitai ir lengvai pagaminamų kokosinių sausainių receptas

Skaityti daugiau

06.07.2019 laikas 11:08 Receptai – Patiekalai Prikėlė legendinio varškės pyrago receptą: sugrįšite atgal į vaikystę

Jei mama nekepdavo ko nors skanaus namuose, tuomet parnešdavo iš parduotuvės pyrago “Draugystė“. Ir tikrai, šis pyragas iki dabar yra idealus desertas prie kavos ar arbatos. Ne per drėgnas, ir ne per sausas, ne per ...

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau