Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Karo Paslaptys » 2022 » Lapkričio » 6

Ukrainos įmonė prašo Turkijos dronų gamintojo rasti sprendimą, kaip išsklaidyti aerozolio turinį didelėse teritorijose

Atrodo, kad viena Ukrainos bendrovė teiravosi, ar Turkijoje pagamintas dronas gali būti modifikuotas arba pagamintas taip, kad galėtų išsklaidyti aerozolį didelėje teritorijoje, o tai gali tapti nauju mirtinu posūkiu kare prieš Rusiją.

Tinklalapio BulgarianMilitary.com korespondentė Dilyana Gaitandjieva tviteryje parašė, kad lėktuvų variklius gaminanti Ukrainos bendrovė "Motor-Sich" pasiteiravo Turkijos dronų gamintojo "Bayraktar Akinci" apie aerozolio pritaikymą.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus JD Heyes nuomonę

nusikaltimai, dronai, aerozoliai, biologiniai ginklai

Ji savo tviteryje taip pat pažymėjo, kad Rusijos kariškiai atkreipė dėmesį, jog "Bayraktar" buvo planuojama pritaikyti nuodingų medžiagų purškimui virš priešo teritorijos".

Toliau buvo rašoma pranešime:

Žurnalistė paskelbė dviejų puslapių dokumentą su Ukrainos gamintojo klausimais - kairėje ir dešinėje pusėje. Dešinėje pusėje - Turkijos gamintojo atsakymai anglų kalba. Dokumentą pasirašė Mustafa Kosheoglu - Turkijos gamintojo Bayraktar Akinci Baykar koordinatorius ir generalinio direktoriaus pavaduotojas.

Ukraina taip pat klausia, ar Bayraktar Akinci "gali skristi 300 km atstumu?". Kaip matyti iš dokumentų, Turkijos gamintojas į abu klausimus atsakė neigiamai. Šiuos klausimus uždavė ukrainiečių bendrovės "Motor-Sich" vyresnysis sutarties inžinierius Viačeslavas Šuklinas (Vyacheslav Shuklin).

nusikaltimai, dronai, aerozoliai, biologiniai ginklai

nusikaltimai, dronai, aerozoliai, biologiniai ginklai

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas (Vladimir Putin) vasario 24 d. įsakė savo kariuomenei įsiveržti į kaimyninę Ukrainą, neabejotinai manydamas, kad turėdamas daugiau kaip 150 000 karių pasieks greitą pergalę. Tačiau jo pajėgos užstrigo dėl stipresnio nei tikėtasi Ukrainos pajėgų pasipriešinimo. Maža to, Ukrainai pradėjus gauti ginklų iš NATO šalių, pirmiausia iš JAV, Ukrainos kariuomenei pavyko įveikti rusus, todėl V. Putinas įsakė pašaukti dar 300 000 karių.

Tačiau kalbant apie Ukrainos tyrimą dėl Turkijos bepiločių lėktuvų, dar praėjusį mėnesį abiejose konflikto pusėse kilo nuogąstavimų, kad kita konflikto pusė panaudos netikrą masinių aukų įvykį, kad galėtų apkaltinti kitą pusę.

The Hill pranešime Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis (Volodymyr Zelenskyy) apkaltino Rusiją planuojant sunaikinti didelę užtvanką ir hidroelektrinę, kuri šiuo metu yra Maskvos pajėgų kontroliuojamoje šalies dalyje.

"Kalbėdamas Europos Vadovų Tarybos susitikime V. Zelenskis sakė, kad jo šalis turi įrodymų, jog Rusija Kachovkos hidroelektrinėje padėjo minas ir gali ruoštis ją susprogdinti, įspėdamas, kad toks išpuolis gali užtvindyti svarbų Chersono miestą ir sukelti aušinimo problemų didžiausioje Europos atominėje elektrinėje", - teigiama pranešime, nors neaišku, kokie tai "įrodymai" ir kaip jie buvo gauti (Jums gali patikti: Rusija pranešė, kad į didelę užtvanką atsitrenkė JAV tiekiamos HIMARS raketos).

Vis dėlto Ukrainos prezidentas pažymėjo, kad jei tokia ataka iš tikrųjų bus įvykdyta, tai bus katastrofa regione gyvenantiems Ukrainos civiliams.

Apie tai rašėme:

"Šios hidroelektrinės užtvanka talpina apie 18 mln. kubinių metrų vandens", - sakė jis. "Jei rusų teroristai susprogdins šią užtvanką, daugiau kaip 80 gyvenviečių, įskaitant Chersoną, atsidurs greito užtvindymo zonoje. Gali nukentėti šimtai, šimtai tūkstančių žmonių".

V. Zelenskis taip pat pažymėjo, kad Rusijos kariai jau iškeldino užtvankos darbininkus ir nuo to laiko perėmė visišką objekto kontrolę.

"Jie visiškai kontroliuoja stotį", - pridūrė Zelenskis. "Būtina veikti nedelsiant, kad Rusija neturėtų galimybės įgyvendinti šią katastrofą".

Kituose pranešimuose daugiausia dėmesio buvo skiriama branduolinei melagingai vėliavai.

"Ukraina Mykolajive turi užtaisytą branduolinę bombą, kurią susprogdins ir dėl to apkaltins Rusiją, kad JAV turėtų pretekstą tiesiogiai įsitraukti į karą ir paleisti raketas į Rusiją", - pažymėjo BBC "Rusijos stebėtojas" Francis Scarras.

Nesvarbu, ar tai būtų Rusijos sukeltas branduolinis incidentas, ar masinė žūtis dėl Ukrainos išpurkšto cheminio toksino, dėl tokio didelio aukų skaičiaus incidento daug labiau tikėtinas kitų šalių įsitraukimas į konfliktą.

Apie tai rašėme:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 11:44 Receptai – Patiekalai Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su bananų įdaru

Šie sluoksniuotos tešlos pyragėliai su baananų įdaru greitai ir labai paprastai pagaminami, puiki idėja užsimanius kažko skanaus. Taigi, paprastai ir greitai pagaminamų sluoksniuotos tešlos pyragėlių receptas. Snanaus!

...

Skaityti daugiau

22.08.2018 laikas 09:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo
Vidurių užkietėjimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo, receptai nuo vidurių užkietėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 19:32 Receptai – Patiekalai Plikytos Tešlos (Ne)paprasti Kąsneliai
Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems skoniams ir...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
06.05.2024 laikas 07:30 Meilei nereikia aukų: niekada nedarykite šių 11 dalykų dėl vyro
Mylėti kitą žmogų yra nuostabu, tačiau svarbu nepamiršti savęs. Santykiuose neturi būti begalinių aukų ar taikstymosi, dėl kurio jaučiatės nelaimingos.

Skaityti daugiau

06.05.2024 laikas 07:17 Meilės horoskopas visiems Zodiako ženklams nuo 6.05 iki 12.05.2024
Pirmoji savaitės pusė ir dvi paskutinės savaitės dienos yra palankesnės ir palankios spręsti daugelį meilės klausimų, susikaupusių per retrogradinį Merkurijų.

Skaityti daugiau

06.05.2024 laikas 07:07 Gegužės 6 d. horoskopas: Vienišas Mėnulis nėra tas, kuris neturi šeimos
Šiandien, 2024 m. gegužės 6 d., žvaigždės kviečia mus į įdomią kelionę po astrologijos pasaulį, kur kiekvienas Zodiako ženklas žada nuostabių atradimų ir svarbių pamokų. Kartu pažvelkime, ką žvaigždės yra paruošusios kiekvienam iš mūsų....

Skaityti daugiau