Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Karo Paslaptys » 2022 » Lapkričio » 5

Biologinis karas neišvengiamas? Rusija nustatė, kad virš Ukrainos Chersono uostamiesčio yra bepiločių orlaivių su BIOAGENTAIS

Atsirado įrodymų, leidžiančių manyti, kad JAV ir NATO vadovaujamos biologinio ginklo operacijos iš tikrųjų vyksta Ukrainoje ir aplink ją, o Rusijos pastangomis ten siekiama likviduoti šią biologinę grėsmę pasauliui.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus Ethan Huff nuomonę

Rusijos nuolatinis atstovas Jungtinėse Tautose Vasilijus Nebenzia (Vassily Nebenzia) neseniai pasakytoje kalboje atskleidė nerimą keliančią informaciją apie tai, ką jis apibūdino kaip "bepiločius orlaivius su 30 litrų talpos konteineriais ir įranga, kurie gali būti naudojami biologiniams agentams purkšti".

Trys tokios transporto priemonės buvo aptiktos dar kovo 9 d. Ukrainos Chersono uosto regione. Maždaug po mėnesio dar 10 tokių pačių bepiločių orlaivių buvo pastebėti Kachovkos srityje.

"Šie faktai ypač svarbūs atsižvelgiant į patvirtintą Ukrainos pusės užklausą bepiločių orlaivių gamintojui "Bayraktar" dėl didžiausios bepiločių orlaivių "Bayraktar Akinci" naudingosios apkrovos (skrydžio nuotolis iki 300 km) ir galimybės įrengti daugiau kaip 20 litrų aerozolio generavimo sistemą", - paaiškino Nebenzia.

Pasirodo, kad nuo 2015 m. kovo 3 d. egzistuoja Jungtinių Valstijų patentas Nr. 8 967 029 B1, susijęs su šiais keistais ginklais, kuriais į Ukrainą potencialiai gali būti gabenamas biologinis ginklas.

Minėtame patente kalbama apie "užkrėstų uodų paleidimą iš oro, t. y. apie įrenginį (agregatą), skirtą naudoti kaip techninę biologinio ginklo pristatymo ir panaudojimo priemonę".

Tokiam biologiniam ginklui priskiriami "imunobiologiniai agentai, bakterijos ir virusai", įskaitant "labai užkrečiamas" kiekvieno iš jų atmainas, "galinčias sunaikinti 100 proc. priešo karių".

Kitaip tariant, panašu, kad Jungtinės Valstijos gali bandyti paleisti ore esančius biologinius ginklus virš Rusijos karių, kad juos nužudytų ir neleistų Vladimiro Putino "specialiajai operacijai" Ukrainoje pasiekti pergalės. (Susiję: Ar Rusijos karas Ukrainoje lems Vakarų civilizacijos, kokią ją dabar pažįstame, pabaigą?)

"Pagal aprašymą toks bepilotis orlaivis gabena konteinerį, kuriame yra daugybė infekcijas pernešančių uodų, kad juos paleistų nurodytoje teritorijoje", - toliau aiškino Nebenzia. "Užpulti žmonės per uodų įkandimus užsikrečia itin užkrečiamomis ligomis."

"Apraše aiškiai teigiama, kad užsikrėtę kariai negalės įvykdyti paskirtos misijos, todėl "ligos gali būti vertingesnis karinis įrankis, nei moderniausi kariniai ginklai ir įranga". Nurodoma, kad "tokiu būdu užkrėsti priešo karinę jėgą turėtų didelį karinį poveikį".

Ukraina šias biologinių ginklų sistemas slėpė nuo visuomenės akių

JAV teisės aktai reikalauja, kad prie bet kurio išduoto patento būtų pridedamas išsamus faktinio naudojamo mašinos mazgo aprašymas. Tai leistų daryti prielaidą, kad JAV iš tikrųjų sukūrė ir dabar galimai paleido biologinius agentus tiekiančią oro transporto priemonių sistemą, kuri būtų naudojama kaip ginklas prieš Rusiją.

Ukraina patogiai nepaminėjo jokios šios veiklos ar mokslinių tyrimų, apimančių tokias programas ir projektus, kurie prasidėjo dar 2016 m. Tai taip pat apima UP-4, "Flu-Flyway" ir P-781 technologijų naudojimą.

Ukraina taip pat nepranešė apie finansavimą, kurį ji gavo iš užsienio valstybių karinių žinybų, o to reikalaujama "siekiant užkirsti kelią dviprasmybėms, abejonėms ir įtarimams arba sumažinti jų atsiradimą".

"Tai kelia klausimą dėl politinių įsipareigojimų, susijusių su duomenų apie pasitikėjimo stiprinimo priemones, kurių ėmėsi nurodytos BTWC šalys, pateikimu, pažeidimo", - sakė Nebenzia.

"JAV ataskaitose taip pat pasigendama duomenų apie programas ir projektus, įgyvendinamus už JAV nacionalinės teritorijos ribų, arba apie jų finansavimą. Mūsų daugkartiniai raginimai Amerikos pusei pateikti išsamius paaiškinimus dėl tokios veiklos iš esmės lieka be tinkamo atsako. Toks JAV slaptumas ir Rusijos pretenzijų ignoravimas tik patvirtina jų pagrįstumą."

Konkretūs BTWC skyriai, kuriuos, atrodo, pažeidžia Ukraina ir JAV, apima 1 ir 4 straipsnius.

Ukrainos saugumo tarnybos Chersono departamento 2016 m. birželio 30 d. ir 2017 m. vasario 28 d. analitinės ataskaitos dar kartą patvirtina šiuos pažeidimus, taip pat susiedamos "Black & Veatch Special Projects Corp." su mikrobiologinių laboratorijų įsigijimu visoje gilioje valstybės okupuotoje Ukrainos teritorijoje.

Rusija ir toliau tvirtina, kad šios JAV finansuojamos laboratorijos Ukrainoje naudojamos infekcinių ligų sukėlėjų, "kurie gali būti naudojami biologiniams ginklams kurti ar modernizuoti", tyrimams atlikti.

"Nurodoma, kad tai, jog projektai buvo pavaldūs užsienio valstybės kariniam departamentui, sudarė prielaidas užsienio specialistams prasiskverbti į regionines biolaboratorijas ir susipažinti su strateginiais pasiekimais", - toliau savo kalboje aiškino Nebenzia.

Dėl viso to Rusija pateikė Saugumo Tarybai rezoliucijos projektą, kuriame raginama sudaryti komisiją, kuri ištirtų jos pretenzijas JAV ir Ukrainai dėl šių klausimų.

"Šiuo metu projektas svarstomas ekspertų lygiu, ir mes tikimės, kad jis bus greitai patvirtintas ir priimtas", - pridūrė Nebenzia.

Naujausias žinias apie karą Ukrainoje galite rasti svetainėje Chaos.news.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 11:32 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (blindė, šalpusnis, raudonėlis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: blindės žievė, šalpusnio lapai, raudonėlis.

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 18:11 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai dermatito gydymui

Dermatitas liaudies medicinoje, dermatitas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
09.05.2024 laikas 08:45 Mokslininkai siūlo naują Žemės žemynų susidarymo teoriją
Amerikiečių mokslininkai iš Pensilvanijos universiteto aprašė kratonų - senų ir plačių žemynų plutos plotų, užtikrinančių žemynų stabilumą - susidarymo mechanizmą.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:34 Nustatytas išorinis moterų psichopatijos požymis
Amerikiečių psichologai iš Naujosios Meksikos universiteto Albukerkėje atrado išorinį požymį, rodantį moterų psichopatiją.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:21 Išspręstas senovės šumerų šifras
Dublino Trejybės koledžo (Airija) mokslininkas daktaras Martinas Worthingtonas paskelbė tyrimą, kuris gali visiškai pakeisti senovės Mesopotamijos ikonografijos suvokimą. Jis pasiūlė labai tikėtiną ir paprastą senovės šumerų simbolių, kurie nuo XIX a...

Skaityti daugiau