Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Kovo » 22

Globalistinė giluminė valstybė gali planuoti netikrą išpuolį prieš J. Bideną, kai jis keliaus į Europą

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Nors dauguma amerikiečių nėra sužavėti prezidento Džo Baideno (Joe Biden) darbo rezultatais, remiantis pastarųjų kelių mėnesių apklausų duomenų banga, niekas nenori, kad jis būtų užpultas ar jam būtų pakenkta, nes mūsų šalis nepakenčia mūsų lyderių nužudymo.

Tačiau tai gali būti numatyta jam keliaujant į Europą vėliau šią savaitę, kaip teigiama įspėjime, kurį pateikė, kaip matyti, Rusijos vyriausybė.

Kaip praneša "NewsWars", "Džo Baidenas tapo kliūtimi pasaulinei giliajai valstybei, todėl jie gali bandyti jį nužudyti, kad paspartintų pasaulinį karą prieš Rusiją".

Toliau pranešime teigiama, kad vyriausiasis Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio (Volodymyr Zelenskyy) patarėjas diplomatijos klausimais šeštadienį paprašė J. Bideno aplankyti Rusijos kariuomenės apgultą sostinę Kijevą per jo kelionę į NATO šią savaitę Briuselyje (Belgija), iš esmės tyčiodamasis iš jo, sakydamas, kad "nereikia bijoti - jei esi drąsus".

Tačiau iš tiesų prašyti JAV prezidento apsilankyti aktyvaus karo zonoje yra ne tik bloga idėja, bet ir beprotiška manyti, kad jis ten vyktų.

Nepaisant to, šis "kvietimas" pasirodė vis dažniau pasirodant Rusijos kariuomenės pranešimams, kad ji gavo žvalgybinės informacijos apie tai, jog Ukrainos nacionalistų lyderiai planuoja atakuoti JAV ir Vakarų karinius objektus Lvovo mieste.

"Karininkas kalbėjo... apie [planuojamus] teroro aktus Lvove [miesto pavadinimas rusų kalba] prieš JAV ir kitų Vakarų valstybių išlaikomų diplomatinių atstovybių darbuotojus ir objektus", - sakė Rusijos gynybos ministerijos atstovas spaudai generolas majoras Igoris Konašenkovas.

Be to, pranešama, kad Zelenskio vyriausybė žino apie šį sąmokslą, tačiau nieko nedaro, kad jį sustabdytų, nors praėjusią savaitę Zelenskis JAV Kongrese prašė "padaryti daugiau", kad padėtų savo šaliai atremti Rusijos puolimą ginklais, koviniais lėktuvais ir priešlėktuvinėmis sistemomis.

"Norėčiau pabrėžti, kad Kijevo režimas puikiai žino apie nacionalistų puoselėjamus planus, tačiau nieko nedaro, kad jiems užkirstų kelią", - pridūrė Konašenkovas (Konashenkov).

Prie pranešimo daugiau prisidėjo "Infowars":

Vašingtonas ir daugelis kitų Vakarų valstybių perkėlė ambasadų darbuotojus į Lvovą prieš pat Rusijai pradedant karinį puolimą, praėjusį mėnesį. Miestas, laikomas ukrainiečių nacionalizmo židiniu, yra maždaug už 500 km nuo sostinės Kijevo ir vos už 50 km nuo Lenkijos sienos.   

Informaciją apie tariamą sąmokslą pateikė Ukrainos saugumo tarnybos (SBU) pareigūnas, kuris, pasak Maskvos, [savanoriškai] pasidavė Rusijos pajėgoms. 

"Šis pareigūnas tiesiogiai dalyvavo organizuojant ir rengiant sabotažo ir teroristų grupes darbui iš nacionalistų išvaduotose teritorijose", - teigė pareigūnas.

Galutinis šios netikros žmogžudystės tikslas - apkaltinti prezidento Vladimiro Putino (Vladimir Putin) vyriausybę dėl šio išpuolio, o tada pasinaudoti juo ir priversti NATO šalis ne tik tiekti Ukrainai daugiau ginklų, bet ir pagaliau sutikti nustatyti "neskraidymo zoną" virš šalies, kurios reikalavo ir V. Zelenskis, sakė pareigūnas.

"Praėjusį mėnesį Maskva pradėjo plataus masto puolimą prieš kaimyninę šalį po septynerius metus trukusios priešpriešos dėl Ukrainos nesugebėjimo įgyvendinti Minsko paliaubų susitarimų sąlygų ir dėl to, kad Rusija galiausiai pripažino Donbaso respublikas Donecke ir Luganske", - pranešė "Infowars". "Vokietijos ir Prancūzijos tarpininkaujant pasirašytais protokolais buvo siekiama sureguliuoti separatistinių regionų statusą Ukrainos valstybėje."

J. Bideno nužudymas taip pat būtų preliudija į dar vieną pasaulinį karą, kaip 1914 m. Serbijos "Juodosios rankos" teroristų įvykdytas Austrijos erchercogo Ferdinando nužudymas, sukėlęs Pirmąjį pasaulinį karą - nužudymą, kurį iš tikrųjų organizavo Didžiosios Britanijos slaptosios tarnybos, pranešė "NewsWars".

Atsikratyti J. Bideno taip pat būtų naudinga šalies viduje demokratams, kurie dėl savo ir J. Bideno ekonomiką žlugdančios kairiosios vidaus politikos 2022 m. vidurio kadencijos rinkimuose patirs nesėkmę. Jei jis būtų paaukotas, jie laimėtų "simpatijų" balsus ir liktų valdžioje, kad galėtų toliau paversti mūsų šalį socialistiniu marksistiniu košmaru.

Šaltiniai:

Infowars.com

Newswars.com

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.06.2019 laikas 20:58 Receptai – Patiekalai Dabar kepu šį mėsos pyragą kiekvieną sekmadienį!

Mėsos pyrago receptas. Pats skaniausias m4so pyragas. Labai greitas paruošimas, kai neturime laiko.

Skaityti daugiau

05.06.2019 laikas 19:50 Receptai – Patiekalai Putlūs, sultingi beliašai su mėsa, o tešla kefyro!

Prisipažinkite, kad bent kartą gatvėje užuodę karštų pyragaičių kvapą su mėsa iš karto užsinorėjote jų paragauti. Bet kam juo pirkti kažkur gatvėje, jei galima pasigaminti namuose, namuose skanesni. Radau nuostabų vaizdo recept...

Skaityti daugiau

28.10.2019 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Mėsos Įdaru

Į mėsos faršą dedame prieskonius, tarkuotą svogūną, išspaustą česnaką ir išmaišome. Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame, šiek tiek nusunkiame ir apšlaktome citrinos sultimis (po nusunkimo pasilikusį krakmolą dedame atgal...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
11.05.2024 laikas 13:22 Devyni požymiai, kad su šiuo vyru nepavyks sukurti laimingos šeimos
Žmogus, su kuriuo neįmanoma sukurti normalios, laimingos šeimos, atsiskleidžia pirmaisiais pažinties mėnesiais, jei atidžiai jį stebėsite ir įsiklausysite. Savo išrinktajame atradusios aiškų bent vieną iš toliau aprašytų devynių požymių, verčiau atme...

Skaityti daugiau

11.05.2024 laikas 13:18 Penkios vyro savybės, kurios išryškėja, kai šalia atsiranda jo gyvenimo moteris

Dauguma žmonių mano, kad vyrui svarbiausia ne moters išvaizda, o jos ištikimybė, gerumas ir intelektas. Tačiau mažai kas suvokia, kad nuo moters elgsenos smarkiai priklauso, ar jos partneris išvystys tas vyriškas savybes, kurios jai tokios reikali...

Skaityti daugiau

10.05.2024 laikas 09:37 Paaiškėjo, ar cinkas padeda greičiau atsikratyti peršalimo ligų
Jungtinės Karalystės Cochrane instituto mokslininkai nustatė, kad cinko gebėjimas sutrumpinti peršalimo ligų trukmę neturi aiškaus mokslinio pagrindo.

Skaityti daugiau