Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 8

Vakarų planas izoliuoti Rusiją G20 susitikime žlugo: Maskva

Penktadienį Rusijos užsienio reikalų ministerija pareiškė, kad Vakarams nepavyko izoliuoti Rusijos per Didžiojo dvidešimtuko (G20) aukščiausiojo lygio susitikimą dėl Maskvos karinio puolimo Ukrainoje.

"Didžiojo septyneto planas boikotuoti Rusiją G-20 susitikime žlugo", - per susirašinėjimo programėlę "Telegram" pareiškė Užsienio reikalų ministerijos atstovė spaudai Marija Zacharova (Maria Zakharova).

Ji taip pat apkaltino Vokietijos užsienio reikalų ministrę "melu" po to, kai Annalena Baerbock sukritikavo Maskvą dėl dialogo su tarptautiniais partneriais blokavimo po to, kai jos kolega iš Rusijos Sergejus Lavrovas (Sergei Lavrov) išėjo iš savo kalbos.

"Kokia visiška nesąmonė", - sakė Zacharova.

Ji sakė, kad S. Lavrovas buvo kambaryje, kai prasidėjo susitikimas, o "maždaug po dviejų valandų jis pradėjo vesti dvišales derybas su kolegomis tame pačiame forume kitame kambaryje".

Ji sakė, kad "kiti ministrai" taip pat buvo tame kambaryje, "nes tiesioginiai forumai rengiami būtent šiam tikslui - susitikimams ir kontaktams".

Diplomatai sakė, kad Rusijos ministras taip pat atsisakė popietinės sesijos prieš virtualų Ukrainos užsienio reikalų ministro pasirodymą ir nedalyvavo, kai JAV valstybės sekretorius Antony Blinkenas (Antony Blinken) pasmerkė Rusiją uždarame susitikime Balyje.

Agence France-Presse (AFP) yra Prancūzijos valstybinė tarptautinė naujienų agentūra, įsikūrusi Paryžiuje. Tai seniausia pasaulyje naujienų agentūra, įkurta 1835 m. kaip "Havas".

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.07.2019 laikas 18:13 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepta višta
Gaminame. Orkaitėje kepta višta. Prieš kepant vištą dedame į kepimo maišą arba rankovę ir rankovę užrišame. Kepame apie 1,5-2 valandos (priklausimai nuo dydžio), vidutinio karštumo orkaitėje. Likus pusei valandos iki kepimo pabaig...

Skaityti daugiau

21.08.2018 laikas 10:30 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Žagsėjimas liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo, receptai nuo žagsėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medici...

Skaityti daugiau

02.06.2019 laikas 21:59 Receptai – Patiekalai Šiuo receptu gaminu tik puodais – labai skanūs blynai!
Jie labai švelnūs ir išsipūtę – tirpsta burnoje! Suplakame raugintą pieno produktą su kiaušiniais, druska, cukrumi. Įpilkite miltų su soda ir gerai sumaišykite. Išeis tiršta tešla, kuri lėtai slysta iš šaukšto. Dedame dubenėlį su...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau