Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 9

Štai ir mes: naujas "Ninja" COVID variantas yra ‘kol kas pavojingiausias’

Korporacinė žiniasklaida propaguoja dar vieną kampaniją, kuria siekiama įvaryti baimę dėl kito COVID varianto, nes federalinė vyriausybė bando panaudoti biologinį ginklą, kad neribotam laikui įvestų nepaprastąją padėtį.

ISPEJIMAS TEORETIKAMS IR MOKLO TIKRINTOJAMS: Tie, kurie ketina komentuoti šį tyrimą, turėtų bent jau susipažinti su naujausiais biomokslų pasiekimais. 

Ligų kontrolės ir prevencijos centro duomenimis, dabar Jungtinėse Valstijose vyraujanti koronaviruso atmaina yra BA.5, Omicron subvariantas, dar vadinamas "Ninja".

"Ninja" yra "pats pavojingiausias" variantas ir yra "rimtas priminimas, kad COVID pandemija dar nesibaigė", - įspėja "Daily Beast" penktadienį paskelbtame straipsnyje, kurį paskelbė "Yahoo News".

Nors visoje šalyje sveikatos priežiūros specialistai buvo atleisti iš darbo, sustabdyta jų veikla arba atimtos medicinos licencijos už pacientų gydymą ivermektinu ir hidroksichlorochinu - vaistais, kuriais veiksmingai gydomas COVID-19, eksperimentinės genų redagavimo COVID "vakcinos", kaip paaiškėjo, nesuteikia imuniteto nuo žmogaus sukurto viruso perdavimo.

Vis dėlto "skiepai ir stiprinamosios priemonės vis dar yra geriausia gynyba", rašo "Daily Beast".

"Kuriami net "Omicron" specifiniai stiprinamieji skiepai, kurie per ateinančius mėnesius gali padaryti geriausias vakcinas veiksmingesnes prieš BA.5 ir jo genetinius giminaičius", - pažymi leidinys. "Dėl plačiai paplitusių BA.5 mutacijų subvariantas tapo mažiau atpažįstamas visiems tiems antikūnams, kuriuos sukaupėme dėl vakcinų, stiprinamųjų skiepų ir buvusių infekcijų. BA.5 sugebėjo nindzių stiliumi praslysti pro mūsų imuninę sistemą, prisidėdamas prie didėjančio proveržio atvejų ir infekcijų skaičiaus.

"Kuo daugiau papildomų skiepų gaunate be pagrindinio kurso, tuo geriau esate apsaugoti. Tikriausiai geriausiai apsaugo du pagrindiniai Pfizer arba Moderna mRNA vakcinų skiepai ir keli papildomi skiepai."

Kairioji žiniasklaidos priemonė dėl didėjančio proveržio atvejų ir naujų variantų skaičiaus kaltina "užsispyrusią prieš skiepus nusistačiusią mažumą".

"Pavyzdžiui, JAV visiškai paskiepytų asmenų procentas sustojo ties maždaug 67 proc.", - pažymi leidinys. "Taigi COVID išlieka, praėjus 31 mėnesiui po to, kai buvo diagnozuotas pirmasis atvejis Vuchane, Kinijoje".

Iš tikrųjų COVID vakcinos sukuria variantus, tvirtina daktaras Benas Marble'as (Ben Marble), MyFreeDoctor įkūrėjas, gydęs daugiau kaip 300 000 COVID pacientų.

"Visus skirtingus variantus sukuria C-19 suklastotos vakcinos nuodai - štai kodėl jie egzistuoja", - išskirtiniame interviu "Gateway Pundit" sakė daktaras Marblas. Jų čia nebūtų, jei ne masinis šių genų redagavimo netikrų vakcinų naudojimas. Daugybė žmonių iš tiesų suserga. Kas iš tikrųjų serga? Žinoma, tie, kurie pasiskiepijo. Žmonės, kurie pasiskiepijo trimis ir keturiais skiepais, yra tie, kurie užpildo ligonines. Didžioji dauguma hospitalizuotų žmonių, sergančių COVID, yra žmonės, kurie pasiskiepijo. Neskiepyti žmonės taip neserga. Esmė ta, kad kuo daugiau nuodų injekcijos dozių esate pasiskiepiję, tuo labiau sergate ir tuo didesnė tikimybė, kad netrukus mirsite."

Masinis skiepijimas protrūkio metu visada sukuria mutacijas, teigė Marble'as.

"Visi imunologai žino, kad niekada negalima masiškai skiepyti pandemijos metu. Geriausia tai daryti gerokai prieš prasidedant pandemijai. Bandymas tai daryti pandemijos viduryje garantuoja natūralią atranką", - sakė jis. "Organizmas turi mutuoti, kad išgyventų, o jei nemutuoja, jis žūsta. Taigi, jis bandys įvairias mutacijas, kol viena iš jų išgyvens ir bus perduodama toliau. Staiga atsiranda naujas variantas. Evoliucinis atrankinis netikrų vakcinų spaudimas priverčia tikrąjį virusą vėl mutuoti."

Marble'as įtaria, kad Omicron variantą, kaip ir COVID-19, sukūrė ir išleido žmogus.

"Tai bioterorizmas. Kai kurios mutacijos taip ryškiai skiriasi. Omicron variantas buvo toks nežymiai skirtingas, kad galėjo būti atskirai išleistas bioteroristinis įvykis, o ne natūraliai atsiradęs dėl selektyvaus spaudimo ir masinio skiepijimo", - tęsė jis. Originalus SARS 2 virusas buvo bioterorizmo ginklas buvo aiškiai išleistas ir žmogaus sukurtas Fauci funkcijos įgijimas. Jie jį išleido tyčia. Kiekviena COVID mirtis yra Fauci ir draugų įvykdyta žmogžudystė.

"Didysis persitvarkymas" iš tikrųjų yra planas panaudoti netikras vakcinas žmonių bandai išnaikinti, ir jie tai daro. Esame didžiojo masinio genocido liudininkai. Problema yra masinio formavimosi psichozė. Jei manote, kad politinis korektiškumas yra gerai, esate psichopatas. Įrodymas, kad jie yra bepročiai, yra tai, kad jie nuolat daro tą patį ir tikisi kitokio rezultato, o tai yra beprotybės apibrėžimas. Jie imasi postūmio po postūmio po postūmio, manydami, kad gaus kitokį rezultatą. Staigmena. Bloga žinia jiems yra ta, kad kitokio rezultato jie sulauks tada, kai visą laiką sirgs arba mirs."

P komentaras: užsienis rašo, bet Lietuva tikrina ir nusitikrina, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.07.2019 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Keptas karpis
Gaminame namuose. Keptas karpis. Karpį išskrodžiame, nuvalome, nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabalėliais. Į gilesnį dubenėlį pilame pieno, beriame druskos, pipirų, išmaišome, sudedame karpio gabaliukus ir paliekame pastov...

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:28 Receptai – Patiekalai Įdaryti pievagrybiai su vištiena
Gaminame. Įdaryti pievagrybiai su vištiena. Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Prieš baigiant kepti apibarstome kapotomis petražolėmis bei tarku...

Skaityti daugiau

31.01.2018 laikas 11:31 Receptai – Patiekalai Žirnelių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Virtų žirnelių, Grietinėlė

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau