Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Liepos » 17

Keptas karpis

keptas karpis, karpis, žuvis, žuvies patiekalai, virtuvė, kepta žuvis

Keptas karpis receptas.

Ingredientai:

Karpis - 1 vnt.;
Pienas;
Kiaušiniai - 2 vnt.;
Miltai ir džiūvėsėliai apvoliojimui;
Druska, malti juodieji pipirai;
Augalinis aliejus kepimui.

Gaminame namuose. Keptas karpis

Karpį išskrodžiame, nuvalome, nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabalėliais. Į gilesnį dubenėlį pilame pieno, beriame druskos, pipirų, išmaišome, sudedame karpio gabaliukus ir paliekame pastovėti 30-40 minučių.

Į dubenėlį mušame kiaušinius, beriame žiupsnelį druskos, išplakame. Karpio gabaliukus apvoliojame miltuose, merkiame į kiaušinio plakinį, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar