- 05.07.2019
- 1.0 Reitingas
- 1230 Peržiūrų
- Aptarti
Vištiena įdarytų pievagrybių receptas
Ingredientai:
Gaminame. Įdaryti pievagrybiai su vištiena
Pievagrybius nuplauname, nusausiname ir išimame kotelius. Pievagrybių galvutes nulupame ir dedame į dubenėlį. Ant viršaus dedame šaukštą su kaupu majonezo ir atsargiai išmaišome, kad pievagrybių galvutės pasidengtų majonezu. Dedame 1-2 valandoms į šaldytuvą.
Smulkiai supjaustome pievagrybių kotelius, svogūną ir vištienos filė. Keptuvėje ištirpiname sviestą, pilame šlakelį aliejaus, beriame svogūna, pakepiname 1-2 minutes ir suberiame pjaustytus pievagrybių kotelius. Vis pamaišant kepame tol, kol beveik nebeliks iš kotelių išsiskyrusio skystimo. Dedame smulkiai pjaustytą vištienos filė, išspaustą česnaką, druską, prieskonius ir dar pamaišant kepame 1-2 minutes. Pievagrybių įdaras paruoštas.
Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Prieš baigiant kepti apibarstome kapotomis petražolėmis bei tarkuotu sūriu ir dar kelioms minutėms šauname į orkaitę.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau