Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Liepos » 5

Įdaryti pievagrybiai su vištiena

Įdaryti pievagrybiai su vištiena paranormal.lt

Vištiena įdarytų pievagrybių receptas

Ingredientai:

Pievagrybiai (didesni) - 600 g;
Vištienos filė - 150 g;
Svogūnas - 1 vnt.;
Česnakas - 1 skiltelė;
Majonezas;
Sviestas - gabalėlis;
Augalinis aliejus - šlakelis;
Druska, malti juodieji pipirai, mėgstami prieskoniai;
Šviežios petražolės;
Fermentinis sūris apibarstymui;

Gaminame. Įdaryti pievagrybiai su vištiena

Pievagrybius nuplauname, nusausiname ir išimame kotelius. Pievagrybių galvutes nulupame ir dedame į dubenėlį. Ant viršaus dedame šaukštą su kaupu majonezo ir atsargiai išmaišome, kad pievagrybių galvutės pasidengtų majonezu. Dedame 1-2 valandoms į šaldytuvą.

Smulkiai supjaustome pievagrybių kotelius, svogūną ir vištienos filė. Keptuvėje ištirpiname sviestą, pilame šlakelį aliejaus, beriame svogūna, pakepiname 1-2 minutes ir suberiame pjaustytus pievagrybių kotelius. Vis pamaišant kepame tol, kol beveik nebeliks iš kotelių išsiskyrusio skystimo. Dedame smulkiai pjaustytą vištienos filė, išspaustą česnaką, druską, prieskonius ir dar pamaišant kepame 1-2 minutes. Pievagrybių įdaras paruoštas.

Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Prieš baigiant kepti apibarstome kapotomis petražolėmis bei tarkuotu sūriu ir dar kelioms minutėms šauname į orkaitę. 

Skanaus!

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar