- 10.12.2019
- 0.0 Reitingas
- 1595 Peržiūrų
- Aptarti
Krepšeliai su pievagrybių įdaru – gardus užkandis šventiniam stalui ar tiesiog aplankius svečiams. Krepšelių pačios nekepsime, jų galima įsigyti parduotuvėje. Taigi..
Ingredientai:
Maistiniai šulinėliai ar krepšeliai;
Pievagrybiai - 400 g;
Svogūnas - 1 vnt.;
Miltai - 1 arb. šaukštelis;
Grietinėlė - 120 g;
Sviestas ir augalinis aliejus kepimui;
Žalumynai (krapai, petražolės);
Druska, malti juodieji pipirai pagal skonį.
Gaminame. Krepšeliai su pievagrybių įdaru
Sviestą ištirpiname keptuvėje, pilame šlakelį aliejaus ir pakepiname smulkiai pjaustytą svogūną, kol suminkštės. Į keptuvę beriame smulkintus pievagrybius ir kepiname dar 8-9 minutes. Beriame miltus, pamaišome ir supilame grietinėlę. Maišant kaitiname ant mažos ugnies, kol masė sutirštės. Visai prieš baigiant kepti beriame kapotus žalumynus, paskaniname druska, pipirais. Lėkštėje išdėliojame krepšelius. Į kiekvieną krepšelį dedame pievagrybių įdaro.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau