
- 07.05.2020
- 0.0 Reitingas
- 1201 Peržiūr
- Aptarti
Ingredientai:
300 g. pievagrybių;
85 g. miltų;
0,5 a.š. druskos;
0,5 a.š. česnakų miltelių;
0,5 a.š. džiovinto raudonėlio;
0,5 a.š. kepimo miltelių;
0,25 a.š. pipirų;
0,25 a.š. maltos paprikos;
160 ml. vandens;
160 g. maltų džiūvėsių.
aliejaus kepimui.
4 v.š. saldžiarūgščio čili padažo;
3 v.š. majonezo.
Recepto paruošimas:
1. Į dubenį berkite miltus, kepimo miltelius, visus prieskonius, supilkite vandenį ir išmaišykite.
2. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite stambesniais gabaliukais.
3. Pievagrybių gabaliukus mirkykite paruoštoje masėje, po to – džiūvėsėliuose.
4. Gabaliukus kepkite įkaitintame aliejuje ant abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Iškepusius grybus padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.
5. Padažui sumaišykite majonezą su saldžiarūgščiu čili padažu ir patiekite su traškiais grybais.
Skanaus!
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau