- 07.05.2020
- 0.0 Reitingas
- 1533 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai:
300 g. pievagrybių;
85 g. miltų;
0,5 a.š. druskos;
0,5 a.š. česnakų miltelių;
0,5 a.š. džiovinto raudonėlio;
0,5 a.š. kepimo miltelių;
0,25 a.š. pipirų;
0,25 a.š. maltos paprikos;
160 ml. vandens;
160 g. maltų džiūvėsių.
aliejaus kepimui.
4 v.š. saldžiarūgščio čili padažo;
3 v.š. majonezo.
Recepto paruošimas:
1. Į dubenį berkite miltus, kepimo miltelius, visus prieskonius, supilkite vandenį ir išmaišykite.
2. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite stambesniais gabaliukais.
3. Pievagrybių gabaliukus mirkykite paruoštoje masėje, po to – džiūvėsėliuose.
4. Gabaliukus kepkite įkaitintame aliejuje ant abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Iškepusius grybus padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.
5. Padažui sumaišykite majonezą su saldžiarūgščiu čili padažu ir patiekite su traškiais grybais.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau