Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Liepos » 10

Mano vyras visą laiką tyli

Ką daryti, jei mano partneris visą laiką tyli ir nerodo jokios iniciatyvos? Ar tai turėtų būti pagrindas skyryboms?

Viena moteris atėjo pas mane dėl santykių su vyru problemos. Ji buvo ištekėjusi penkerius metus ir per tą laiką jos netenkino vienas sutuoktinio bruožas - pasyvumas. Jis labai ramus žmogus, galintis priimti atsakingus sprendimus ir rinktis, tačiau kasdieniniame gyvenime labai pasyvus ir tylus. Todėl partnerių bendravimas ėmė apsiriboti keliais elementariais klausimais.

Pasak kliento, poroje buvo abipusis šaltumas. Dar visai neseniai ji ir jos sutuoktinis buvo to paties būdo. Dabar jie nesupranta vienas kito ir, atrodo, nenori eiti į kompromisą.

"Kad ir ko paprašyčiau vyro, jis reaguoja taip pat: arba sutinka, arba atsisako, bet daro tai vienpusiškai. Man atrodo, kad jis net nesigilina į tai, ką sakau. Santykiuose galiu daug ką toleruoti, galiu daug ką pakęsti. Bet ne tą aplaidumą, kurį jis man rodo kiekvieną dieną, - sako Viktorija.

Kai paklausiau klientės, kaip prasidėjo jų romantiški santykiai, ji atsakė, kad nebuvo beprotiškos meilės. Vestuves inicijavo jos partneris, o ji sutiko, nes nebuvo tikra, kad yra verta geriausio.

santykiai, šeima, partneris

"Iš pradžių aš jo nemylėjau, bet buvau tokia nesaugi, kad nusprendžiau priimti pasiūlymą tuoktis, nes bijojau likti vieniša", - dalijosi Viktorija.

Pasirodo, kad santykiai gimė ne dėl nuoširdžių abipusės traukos ir meilės jausmų, o dėl vyro iniciatyvos ir moters pozicijos "niekas kitas manęs nemylės". Šiuo metu neaišku, ar tai lėmė žema mano klientės savivertė, ar sunkumai bendraujant su partneriu. Toliau dirbame su Viktorija, ir šiuo metu ji nežiūri į savo santuoką taip kategoriškai ir bekompromisiškai kaip anksčiau.

Ji suprato, kad pernelyg daug dėmesio skyrė vyro uždarumui ir visiškai nekreipė dėmesio į kitas jo savybes, kurias ji gerbia ir kurioms jaučia prieraišumą.

Nuoširdžiai tikiu, kad Viktorija ir jos vyras ras naują bendrą kalbą, kuri suteiks jų sąjungai dar vieną šansą.

Su pagarba, Jūsų psichoterapeutė, tarpasmeninių santykių konsultantė, Julija Churina

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.10.2019 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Mėsos Įdaru

Į mėsos faršą dedame prieskonius, tarkuotą svogūną, išspaustą česnaką ir išmaišome. Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame, šiek tiek nusunkiame ir apšlaktome citrinos sultimis (po nusunkimo pasilikusį krakmolą dedame atgal...

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 10:15 Receptai – Patiekalai Mėsos blyneliai, kuriuos gaminu daugelį metų vietoje bandelių
Toks receptas jus išgelbės, jei nemėgstate ilgai stovėti prie viryklės, tačiau tuo pačiu neatsisakant skanaus maisto. Blyneliai išeina labai sultingi, švelnūs ir labai skanūs!

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:20 Receptai – Patiekalai Varškėčiai su cinamonu
Gardžių varškėčių su cinamonu receptas. Virti varškėčiai patiekiami su tirpintu sviestu arba sviesto - grietinėlės padažu, šiek tiek pagardintu cukrumi. Abejais atvejais varškėčiai apibarstomi cinamonu. Skanaus!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau