Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Liepos » 28

Mėsos blyneliai, kuriuos gaminu daugelį metų vietoje bandelių

Mėsos blyneliai, kuriuos gaminu daugelį metų vietoje bandelių

Toks receptas jus išgelbės, jei nemėgstate ilgai stovėti prie viryklės, tačiau tuo pačiu neatsisakant skanaus maisto. Blyneliai išeina labai sultingi, švelnūs ir labai skanūs!

Jums reikės:

Maltos vištienos – 400 gr.

Kefyro – 250 ml.

Kiaušinio – 1 vnt.

Miltų – 3 šaukštai (60 gr.)

Druskos – ½ šaukštelio

Augalinio aliejaus – kepimui.

Paruošimas:

Pagaminimui reikės 400 gramų maltos mėsos, bet kokios, pas mane vištienos krūtinėlės. Galima paimti jau paruoštą faršą, ar pasigaminti patiems (virtuvės naujienos - paranormal.lt).

Į dubenį įmušame 1 kiaušinį, supilame 250 ml kefyro, įberiame druskos ir išmaišome.

Įdėkite 400 gramų maltos mėsos, įberiame 3 šaukštus miltų, tešla turėtų išeiti tiršta, maždaug, kaip grietinė, jei ji pasirodė jums per skysta, galite pridėti daugiau miltų.

Į keptuvę įpilame augalinio aliejaus. Įdėkite šaukštą tešlos ir formuokite blynus, bet ne per storus. Kepkite ant silpnos ugnies ir abiejų pusių, kol iškeps ir paruduos pluta.

Mėsos blyneliai, mėsos patiekalai, blynai su mėsa, blynai, paranormal

Smulkesnę informacija apie maisto gaminimą, galite pamatyti žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar