Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Liepos » 10

Kodėl vyrai meluoja?

Pirmiausia išsiaiškinkime, kodėl jis meluoja, nes meluoti galima dėl įvairių priežasčių.

Melas vardan išsigelbėjimo

Dažnai pasitaiko atvejų, kai partneris nesako jums tiesos, norėdamas apsaugoti jus nuo neigiamų naujienų ir nenorėdamas jūsų nuliūdinti.

Pavyzdžiui, mano praktikoje pasitaikė atvejis, kai 8 mėnesį nėščios mergaitės motina mirė, ir tai buvo savižudybė. Jos vyras saugojo ją nuo šios žinios ir uždraudė visiems apie tai pasakoti, kol ji pagimdys. Ji ir jos tėvai gyveno skirtinguose miestuose. Gimus kūdikiui, jis pats jai pasakė ir paaiškino, ką padarė.

Ar jis darė gerą dalyką? Šioje situacijoje klausimas yra retorinis.

Motina negrįžta, o jo žmona buvo nėščia, jis rūpinosi ja ir kūdikiu, jų sveikata.

Tačiau tai vienkartinis atvejis.

Tačiau melas, siekiant išgelbėti dieną, gali būti strategija, ir tai jau kita istorija.

Pavyzdžiui, mama sutiko ištekėti už tėčio tik su sąlyga, kad jis mestų rūkyti. Tėtis sukūrė tokią išvaizdą ir niekada nerūkė mamos akivaizdoje, rūkė visą gyvenimą, kol gydytojai uždraudė jam rūkyti sulaukus 75 metų. Nemanau, kad mama nejautė tabako kvapo - nerūkantis žmogus tabako kvapą jaučia už kilometro. Tačiau mama, matyt, sutiko su šiomis sąlygomis ir jie laimingai gyvena jau penktą dešimtmetį. Žinoma, laikui bėgant keturių vaikų, ypač berniukų, strategija tapo "meluoti, kad išsaugotų šeimą". Ir dabar jie patiria problemų šeimose, nes jiems įprasta susitarti su žmonomis dėl išvaizdos, bet patiems daryti taip, kaip jie nori. Problema ta, kad žmonos su tuo nesutinka ir kyla konfliktų. Iš išorės viskas atrodo teisinga, vyras pats išsprendžia problemą, bet jei pažvelgtume į santykius, jie sutaria dėl vieno dalyko, bet vyrai nueina ir daro kitaip, neatsiklausę moterų. Tokioms sąjungoms gresia skyrybos, nes abu sutuoktiniai nuoširdžiai tiki, kad elgiasi visiškai teisingai. Juk taip elgėsi jų tėvai!

Melas, kaip būdas pabėgti nuo pokalbio

Tokie žmonės dažnai negali pasakyti NE ir sutikdami su jumis iš anksto žino, kad melavo. Tai berniukai, kurie augo labai sunkiose auklėjimo sąlygose, kuriose jis neturėjo jokios įtakos. Tėvai neklausė jo norų. Kiekviena galimybė išsakyti savo nuomonę buvo užgniaužiama paneigiant pastarąją arba kildavo konfliktas. Vaikui visada buvo sakoma, KAIP daryti, ir jo nuomonė buvo nuvertinama.

Todėl vieną dieną jis rado išeitį meluodamas. Užuot augęs ir ugdęs pasitikėjimą savimi, teisę į savo nuomonę, jis sugalvoja pasiteisinimą: "Geriau susitarti ir nesiginčyti, vis tiek niekas nesiklausys, bet aš darysiu, kaip noriu. Ir jei po to jie mane bara, tebūnie, aš padariau tai, ką norėjau padaryti.

Šį melą labai sunku aptikti, nes jis pasireikš, kai įžengsite į jo interesų teritoriją arba jis manys, kad vėl buvo įskaudintas. Su tokiu žmogumi negalima kalbėti tiesiogiai, jis sutiks ir jums atrodys, kad sutikote sielos draugą, bet tai bus tik išorinis sutikimas, o viduje jis pradės protestuoti. Gali būti, kad kažkuriuo metu jis dings iš jūsų gyvenimo nenurodydamas priežasties, o paskui lyg niekur nieko pasakys, kad dvi savaites gyveno draugo namelyje ir pametė telefoną, todėl nebuvo apie ką pranešti.

Jis jums nepaaiškins, kad šalia jūsų jaučiasi nejaukiai, kad jūsų nemyli, jis pamažu "išeis" iš jūsų gyvenimo meluodamas, kol neteksite kantrybės ir noro ką nors tiesiogiai ir sąžiningai išsiaiškinti - numosite ranka ir paliksite save ramybėje.

melas, santykiai, konfliktai, vyrai

Melas, kaip savęs įtvirtinimo

Mes visi meluojame, tik kai kurie daugiau, kai kurie mažiau. Pirmiausia vaikystėje, bandydami pasipuikuoti, nekenksmingai prieš draugus. Tada, kai esame jauni, jauni žmonės nori sureikšminti savo sėkmę, kad pelnytų merginų pagarbą. Ir tada, kai žmogus nori būti tuo, kuo jis gyvenime nėra. Jei susipažinsite pažinčių svetainėje arba klube, 90 proc. vyrų jums meluos apie kai kuriuos faktus. Tiesos nesužinosite, kol kasdien ilgai su juo bendrausite arba kol apie jį papasakos jo draugai.

Kai kurie vyrai mėgsta susikurti savo virtualų pasaulį ir laikyti save realybėje, su kuria negali susidoroti. Mergina šiame filme yra aktorė su konkrečiu vaidmeniu, tik laimingos pabaigos čia niekada nebus. Tai sąmoningas melagis, ir kai pagaunate jį meluojant, neturėtumėte tikėtis pasiteisinimo ar atsiprašymo, labiau tikėtina, kad sulauksite jo agresijos bangos už tai, kad demaskavote ir nepriėmėte jo su visomis jo pusėmis. "Vadinasi, tai nebuvo meilė, - pasakys jis, - juk norėjai manęs kaip princo iš pasakos, o gyvenimas toks kitoks. Tu norėjai gražaus vaikino, todėl pabandžiau dėl tavęs." Ir jums neliks nieko kito, kaip tik atsiprašyti ir susitaikyti su žiauria realybe, o kitiems jis ir toliau vaidins malonų, mielą, drąsų, pasitikintį savimi... epitetus galima būtų vardyti ir vardyti. Esmė ta pati: jūs žinote žiaurią tiesą ir gyvensite joje; jis bus savimi jūsų akivaizdoje (galbūt šiurkštus ir žiaurus arba nedėmesingas), o kitiems jis ir toliau vaidins savo filmą. Jums teks užimti niekam nežinomo slaptojo prižiūrėtojo vaidmenį, ir jūs daugiau nebedalyvausite jo žaidimuose.

Iš kur žinote, kad aplinkui yra melagis?

Atkreipkite dėmesį į kūną, jis niekada nemeluoja.

Meluodami melagiai paprastai niekada neužmezga akių kontakto. Jie pradeda maivytis, greitai taria žodžius, nuryja seiles, kažką trina rankomis. Jų judesiai nervingi ir staigūs, jie raudonuoja, blykšta ir prakaituoja.

Melagis visada vengs paprastų ir tiesioginių klausimų, jis nukreips jus nuo faktų prie emocijų, apeliuodamas į teisingumą, sakydamas, kad nemąstote aukštai, ir naudodamas apibendrinimą "taip buvo daroma visada ir visiems".

Ką daryti, priklauso nuo jūsų.

Negalite pakeisti melagio.

Galite pasirūpinti, kad jums būtų patogu ir saugu su juo bendrauti, arba apskritai nustoti su juo bendrauti. Tai priklauso nuo to, kokiame santykių etape esate ir ką galite prarasti.

Galiu rekomenduoti vieną dalyką: klausykite savęs, savo vidinio balso ir jausmų, jūsų kūnas taip pat jums nemeluos. Jei pašnekovo žodžiuose jums kažkas netinka, jaučiate vidinį protestą ar diskomfortą, padarykite pauzę, nesutikite iš karto, duokite sau laiko viską pasverti be emocijų ir spaudimo ir, jau remdamiesi faktais, priimkite sprendimą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 08:01 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo nemigos

Nemiga liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo nemigos, nemiga, receptai nuo nemigos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vai...

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 20:05 Receptai – Patiekalai Obuolių pyragas

Gaminame namuose. Obuolių pyragas... Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių ir kepame obuolių pyragą 40-45 minutes. Jeigu pastebėjote, kad viršus pradeda degti, o kepimo laikas dar nepraėjo, apdenkite pyragą folija. Dar šiltas obu...

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Česnakas su pienu gydo laringitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas, Tonzilitas. Ingredientai: česnakas, pienas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau