Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Liepos » 15

Gydomieji mišiniai: tonusui, opoms, aterosklerozė, gerklė, vitamininė arbata, prakaitavimas, nervai, cholesterolis

Naujai sukuriami vaistiniai preparatai, kuriuos gamina chemijos ir farmacijos pramonė, yra efektyvūs, tačiau kukliomis mūsų miškų ir laukų žolelėmis iki šiol pasitiki šimtai tūkstančių pacientų.

Dauguma vaistinių augalų, kurie daro pastebimą terapinį poveikį (taip pat ir gydant atramos bei judėjimo organų susirgimus), yra visiškai nekenksmingi. Bet yra ir tokių vaistinių augalų, kurie, vartojant nemokšiškai, nesaikingai ir neatsakingai, gali sukelti labai sunkių pasekmių žmogaus organizmui. Todėl naudoti tokius vaistinius augalus namų sąlygomis galima tik paskyrus gydytojui.

Siūlome vartoti namų sąlygomis vaistažolių mišinius (receptus), kurie žinomi seniai, yra patikrinti ir nekenksmingi žmogaus organizmui.

Ligos susilpninto organizmo tonusui didinti 15 g mandžiūrinių aralijų šaknų, 15 g paprastųjų rapontikų šaknų, 15 g raudonųjų gudobelių vaisių, 15 g miškinių erškėčių vaisių, 10 g vaistinių medetkų žiedų, 10 g triskiaučių lakišių žolės, 10 g juodavaisių aronijų uogų, 10 g plačialapių gysločių lapų.

Vartoti mėnesį po 1/3-1/4 stiklinės antpilo 3 kartus per dieną kaip tonizuojančią ir imunitetą stimuliuojančią priemonę.

Gydomieji mišiniai: tonusui, opoms, aterosklerozė, gerklė, vitamininė

Sunkiai gyjančioms žaizdoms, trofinėms opoms gydyti

Vienodais kiekiais paimti dirvinių asiūklių žolės, vaistinių ramunėlių žiedų, paprastųjų jonažolių.

Nuovirą gerti po 1/3-1/4 stiklinės 3 kartus per dieną arba naudoti kompresams, gydant sunkiai gyjančias žaizdas.

Pagyvenusiems ligoniams, kuriuos vargina aterosklerozė

10 g jūros kopūstų, 15 g raudonųjų gudobelių vaisių, 15 g juodavaisių aronijų uogų, 10 g bruknių lapų, 10 g triskiaučių lakišių žolės, 10 g sukatžolių žolės, 10 g vaistinių ramunėlių žiedų, 10 g kukurūzų stiebelių su purkomis, 10 g paprastųjų šaltekšnių žievės. Vartoti po 1/3-1/4 stiklinės antpilo 3 kartus per dieną po valgio.

Vitamininė arbata

Vienodais kiekiais paimti erškėčių vaisių, juodųjų serbentų uogų, dilgėlių lapų, morkų (šaknų).

Valgomąjį šaukštą mišinio užpilti 2 stiklinėmis verdančio vandens, pavirti 10 minučių, laikyti 4 valandas sandariai uždengtame inde tamsioje vėsioje vietoje, paskui nukošti per marlę. Gerti po 1/2 stiklinės 2-3 kartus per dieną po valgio.

Karščiavimą mažinanti ir prakaitavimą skatinanti priemonė

Vienodais kiekiais paimti aviečių uogų, mažalapių liepų žiedų, triskiaučių lakišių žolės, paprastųjų raudonėlių žolės, pavasarinių raktažolių žolės, didžiųjų varnalėšų šaknų, juodauogių šeivamedžių žiedų. Vartoti karštą po 1/3-1/2 stiklinės 3 kartus per dieną.

Gydomieji mišiniai: tonusui, opoms, aterosklerozė, gerklė, vitamininė

Mišinys gerklei skalauti

Vienodais kiekiais paimti šalavijų lapų, miškinių dedešvų žiedų, juodauogių šeivamedžių žiedų, ąžuolo žievės.

Valgomąjį šaukštą mišinio užpilti stikline verdančio vandens, laikyti 15-20 minučių, kad nusistovėtų, nukošti per marlę, atvėsinti. Kelis kartus per dieną skalauti gerklę.

Šlapimo išsiskyrimą skatinanti arbata

Vienodais kiekiais paimti rugiagėlių žiedų, meškauogių lapų, petražolių vaisių, beržų pumpurų, puplaiškių lapų, debesylų šaknų.

Du arbatinius šaukštelius užpilti stikline verdančio vandens, pavirti 10 minučių, nukošti per 3-4 marlės sluoksnius. Vartoti po 1/2 stiklinės 3 kartus per dieną, likus 20 minučių iki valgio.

Vitamininė arbata

Vienodais kiekiais paimti miškinių erškėčių vaisių, juodųjų serbentų uogų, didžiųjų dilgėlių lapų, sėjamųjų morkų šaknų, aviečių uogų, erškėčių uogų. Gerti po 1/3 stiklinės antpilo 2 kartus per dieną.

Pastabos

Aukščiau rekomenduoti vaistinių augalų receptai (mišiniai) dažniausiai vartojami nuo atramos ir judėjimo aparato organų ligų, medžiagų apykaitos sutrikimų.

Skaičiai receptuose reiškia objektų svorio santykius, kurių galima imti bet kokiais kiekiais.

Pasirenkant vieną ar kitą vaistažolių mišinį gydymui, reikia atsižvelgti ir į gretutines ligas, ypač skrandžio ir virškinimo trakto.

Atskirų vaistinių augalų arba vaistažolių mišinių antpilų paruošimo metodas: 10 g (1-2 valgomieji šaukštai) supilti į emaliuotą indą, užpilti 200 ml (viena stiklinė) karšto virinto vandens, uždengti dangteliu, verdančio vandens vonelėje kaitinti 15 minučių, 45 minutes vėsinti kambario temperatūroje, nukošti per kelis marlės sluoksnius. Likusią žaliavą nuspausti. J paruoštą antpilą dar įpilti virinto vandens, kad būtų 200 ml (viena stiklinė).

vaistažolės, arbatos, liaudies_medicina, tonusas, opos, aterosklerozė

Mano paprastas patarimas

Turiu patarimą nuo trišakio nervo uždegimo. Aš irgi sirgau šia liga. Man padėjo odekolono “Troinoj” mišinys su actu - į odekoloną pripyliau acto. Visko ėmiau iš akies, bet odekolono turi būti daugiau, negu acto. Mišinys turi būti šiltas. Juo įtrinti skausmingas vietas. Man padėjo jau po antro karto, bet aš įtryniau dar ir trečią kartą. Po savaitės pertraukos kursą pakartojau profilaktiškai.

Kaip sumažinti cholesterolio kiekį

Sveiki! Man skauda kojas, bet ne kaulus, o raumenis. Vakarais tiesiog gaudžia, pasitaiko traukulių. O jei visų dienų pravaikstau ant kulniukų, tai vakare nors šuniu kauk... Gal galėtumėte ką nors man patarti?

Akivaizdu, kad jūs turite aterosklerozės požymių, t.y. kojų kraujagyslių pažeidimas, jose pradėjo formuotis cholesterolio plokštelės Vadinasi, ir cholesterolio organizme yra aiškiai per daug. Čia jums padės grybai: pirma, jie geba ištirpinti ir pašalinti blogąjį cholesterolį, antra, jie gali numalšinti neramias kojų kraujagysles. Su bloguoju cholesteroliu puikiai tvarkosi grybai pievagrybiai.

200 gramų šviežių pievagrybių išspausti per sulčiaspaudę. Pasidarys tokia tyrės formos košelė. Įdėti 1/4 arbatinio šaukštelio druskos ir 1/5 arbatinio šaukštelio citrinos rūgšties, išmaišyti ir dėti į šaldytuvą. Vartoti po 1 valgomąjį šaukštą 2 kartus per dieną 3 dienas iš eilės. Tai kaip tik porcija 3 dienoms. Kursas - ne mažiau kaip 9 dienos.

Gydymas labai skanus ir efektyvus - po 9 dienų cholesterolio kiekis jau sumažės, o kojos nustos skaudėti.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.07.2019 laikas 22:23 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Lengvas ir skanus kefyrinis tortukas
Kefyrinis tortukas receptas. Paruošimas: Suplakame visus komponentus. Tešla gaunasi kaip tiršta grietinė. Dalijame tešlą į 2 lygias dalis, į vieną beriame 1 arbatinį šaukštelį kakavos. Iškepame 2 papločius, atvėsiname ir perpj...

Skaityti daugiau

20.06.2019 laikas 06:02 Receptai – Patiekalai Baklažanai su česnaku

Baklažanai ne visada gali būti skanūs, net galima pasakyti, kad jie tik mėgėjams. Tačiau viskas slypi teisingame jų paruošime. Mes skubame pasidalyti su jumis tokios įdomios daržovės paruošimo receptu, kad ji gali būti tokia sk...

Skaityti daugiau

21.08.2018 laikas 10:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai virškinimo gydymui
Virškinimas liaudies medicinoje, Virškinimas, liaudiškomis priemonėmis, receptas nuo virškinimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau