Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Liepos » 16

84 žuvusieji per potvynius Maharaštroje, Indijoje paskelbtas pavojus dėl Mumbajaus

Smarkios liūtys sukėlė potvynius Maharaštros valstijoje, per kuriuos žuvo 84 žmonės ir 66 buvo sužeisti. Indijos meteorologijos departamentas paskelbė raudonąjį pavojaus lygį Mumbajuje, Thane, Konkan regione ir Gadchiroli rajone.

Pasak nelaimių valdymo pareigūnų, nuo potvynių Gadčirolio rajone smarkiai nukentėjo 249 kaimai. Iš namų išvarytiems žmonėms atidarytos trisdešimt penkios pagalbos stovyklos.

Keturiasdešimt keturi namai buvo visiškai sugadinti, o 1368 būstai - iš dalies sugadinti. Buvo nužudyta apie 180 gyvūnų. Iki šiol valstijos vyriausybė ir Nacionalinių reagavimo į nelaimes pajėgų (NDRF) komandos iš įvairių vietovių evakavo 5968 žmones.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2019 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Avižiniai pyragėliai su braškėmis

Braškes supjaustykite smulkiais kubeliais, berkite ant jų tarkuotą citrinos žievelę, cukrų, kukurūzų krakmolą ir išmaišykite. Šį braškių ruošinį dėkite į kepimo skardą ant jau paruošto pagrindo. Braškes apibarstykite likusiu pa...

Skaityti daugiau

28.09.2019 laikas 09:38 Receptai – Patiekalai Vištienos krūtinėlės kepsniai orkaitėje

Vištienos krūtinėlės file nuplauname, nusausiname, dedame ant lentelės, delnu prispaudžiame, aštriu peiliu perpjauname išilgai pusiau ir uždengę maistine plėvele truputį pamušame

Skaityti daugiau

01.09.2019 laikas 14:05 Receptai – Patiekalai Skaniausi pyragėliai per 20 minučių
Skanūs pyragėliai su įdaru. Labai sunku nuo jų atsitraukti. Dingsta akimirksniu! Norėdami sužinoti daugiau apie paruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą:

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
11.05.2024 laikas 21:08 Finansinis horoskopas gegužės 12 2024 visiems Zodiako ženklams
Paslaptingas astrologijos pasaulis vėl sukasi mūsų gyvenime, ir šiandien, 2024 m. gegužės 12 d., žvaigždės pasirengusios atskleisti savo paslaptis kiekvienam Zodiako ženklui.

Skaityti daugiau

11.05.2024 laikas 17:32 Kaip ekscentriškojo Nikolos Teslos išradimas nuvedė jį į kapą: "Svajonių bokštas"
Genialus fizikas, inžinierius ir išradėjas Nikola Tesla buvo vienas genialiausių protų istorijoje. Jo gyvenimas nebuvo lengvas, o jo pabaigoje Tesla liko be cento ir visą laiką praleisdavo parke, balandžių draugijoje, svarstydamas matematines lygtis ...

Skaityti daugiau

11.05.2024 laikas 14:57 10 susirašinėjimo įpročių, dėl kurių vyras tikrai praras susidomėjimą jumis
Susirašinėjimas SMS žinutėmis šiuolaikiniame pažinčių pasaulyje gali būti sudėtingas. Lengva viską sugadinti to nesuvokiant. Apžvelgiame dešimt tekstinių žinučių rašymo įpročių, dėl kurių vyras gali prarasti susidomėjimą....

Skaityti daugiau