Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 21

Geoinžinerijos naujienos (2022 m. liepos 16 d)

Jungtinių Tautų interneto svetainėje paskelbta esė, kurioje aptariama "Pasaulinio bado nauda", ar tiesa apie JT pagaliau tampa akivaizdi?

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus nuomone

JAV patente aprašytas būdas atvėsinti mūsų planetą sprogdinant branduolines bombas, ar sveikas protas visiškai išėjo iš rikiuotės? 

Daugybėje pasaulio vietų džiūsta ežerai ir rezervuarai, o upės išsenka. Kituose regionuose visą kraštovaizdį užlieja nesiliaujančios liūtys ir nuolatiniai potvyniai. Dėl oro sąlygų chaoso žlunga pasėliai, sutrinka maisto tiekimo grandinės. Slaptos klimato intervencijos operacijos yra neatsiejamos nuo viso to, tačiau oficialiai ir toliau neigiamas vykstantis orų karas. Ar pavyks laiku pažadinti gyventojus, kad jie galėtų ką nors pakeisti? Naujausia "Global Alert News" dalis pateikiama toliau.

Visi esame reikalingi lemiamoje kovoje, kad pažadintume gyventojus apie tai, kas artėja, turime pasistengti, kad kiekviena diena būtų svarbi. Dalinkitės patikimais duomenimis iš patikimo šaltinio, kad jūsų balsas būtų išgirstas. Sąmoningumo didinimo pastangas galite atlikti iš savo namų kompiuterio.

Privalote pamatyti, DIMTMINGAS, išsamiausią dokumentinį filmą apie klimato inžineriją.

Autorius: Dane Wigington

GeoengineeringWatch.org

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.08.2019 laikas 17:42 Receptai – Patiekalai Čirviniai blynai

Maišome, iš pradžių šaukštu, po to plaktuvu. Čirvinių blynų tešla paruošta, kepame širdutės formos blynelius specialioje čirvinių blynų keptuvėje. Pagal šį receptą kepti čirviniai blynai saldoki, tad gali būti tiekiami tiesiog ...

Skaityti daugiau

10.10.2019 laikas 21:50 Receptai – Patiekalai Tarkuotų Bulvių Blyneliai Su Sūriu (Video)
Bulves nulupkite, nuplaukite i sutarkuokite burokine tarka. Sudėkite tarkuotas bulves į virtuvinį rankšluostį ir gerai nusunkite.

Skaityti daugiau

03.09.2018 laikas 07:23 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti

Pragulos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai praguloms gydyti, receptai nuo pragulų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vais...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau