Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistika » 2022 » Liepos » 24

11 ženklų, kad į jūsų namus įsiskverbė piktosios dvasios

"Facebook" grupėje "Turtinga katalikų tikėjimo istorija" neseniai buvo paskelbtas įdomus pranešimas apie tai, kaip sužinoti, ar į jūsų namus įsiskverbė demonai, vaiduokliai ar kitos piktosios dvasios.

Iš viso yra 11 simptomų, o prieš tai pateikiama pastaba, kad kai kurie iš jų gali būti natūralūs ir lengvai paaiškinami, todėl, jei savo namuose aptiksite ką nors iš šio sąrašo, nepanikuokite iš karto, o kreipkitės į egzorcistą.

1) "Fizinė dezorientacija" - tai reiškia, kad namuose nuolat serga šeimos narys.

2) "Emocinė dezorientacija" - žmonės nuolat kovoja tarpusavyje, šeimos narius kamuoja depresija, jie jaučiasi pavargę, vangūs, nemylimi, nepageidaujami ir atstumti.

3) Įvairūs gyvūnai ar vabzdžiai dažnai "įsiveržia" į namus. Skruzdės, musės, uodai, gyvatės ir vienišas juodasis strazdas laikomi ypač pavojingais.

4) Keisti kvapai, ypač sieros, žuvies, vilnos, žvakių ir kvapai, panašūs į tuos, kurie gali sklisti iš pūvančio lavono. Be to, kvapas ar kvapai gali būti jaučiami tik viename kambaryje.

5) neįprastas augintinių elgesys - šuo dažnai loja be priežasties, bijo eiti į tam tikrą kambarį ir pan.

6) savaime judantys daiktai - tai suprantama, tai vadinama poltergeistu ir sunku supainioti su kuo nors kitu.

7) Elektroniniai prietaisai įsijungia ir išsijungia patys. 

8) Nesibaigiančios problemos - problemos su pinigais, problemos darbe, versle, su vaikais, santykiai su sutuoktiniais, giminaičiais, taip pat kai giminaičiai pradeda mirti vienas po kito.

9) Bauginantys garsai - neaiškūs žingsniai, nematomas kūdikio verksmas, nežinomas balsas, kviečiantis jūsų vardą. 

10) Miego sutrikimai - pernelyg dažni ir bauginantys košmarai. 

11) Keistų dalykų stebėjimas - kraujo dėmės ant sienų, purvinos Jėzaus formos dėmės, bauginantys šešėliai, juoda ar balta migla, įbrėžimai ant sienų, kitų žmonių pėdsakai ant grindų.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.12.2017 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (gervuogių, beržo, šalpusnio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: gervuogių lapų, beržo lapų, ankstyvojo šalpusnio lapų

Skaityti daugiau

11.10.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Kiaušiniais ir sūriu įdarytos orkaitėje keptos bulvės (video)

Bulves nuplaukite, subadykite šakute ir dėkite į 200°C įkaitintą orkaitę. Kepkite 30 – 40 minučių. Keptuvėje ant aliejaus apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir česnakus. Bulves dėkite atgal į orkaitę ir kepkite da...

Skaityti daugiau

19.08.2019 laikas 20:35 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai

Gaminame. Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai Batono riekutes užpilame pienu ir paliekame išmirkti. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame smulkesne tarka. Taip pat sutarkuojame svogūną. Česnako skilteles išspaudžiame. Į ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau