Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Liepos » 24

PSO pripažįsta, kad visi, gaunantys vakciną nuo beždžionių raupų, dalyvauja "klinikiniame tyrime"

Šeštadienį Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) pareigūnas pripažino, kad visi, kurie gauna vakciną nuo beždžionių raupų, dalyvauja "klinikiniame tyrime", kurio tikslas - rinkti duomenis, kad mokslininkai galėtų daugiau sužinoti apie vakcinos "veiksmingumą".

Tą pačią dieną Pasaulio sveikatos organizacija paskelbė, kad sparčiai plintantis beždžionių raupų protrūkis yra "pasaulinio masto ekstremali situacija sveikatai".

PSO generalinis direktorius Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas (Tedros Adhanom Ghebreyesus) asmeniškai įsikišo ir panaikino 9 beždžionių raupų skubios pagalbos komiteto narių, balsavusių prieš paskelbimą, sprendimą.

Du šaltiniai agentūrai "Reuters" sakė, kad ekspertų komiteto narių nuomonės dėl sprendimo išsiskyrė, tačiau atsakomybė už galutinio sprendimo priėmimą teko PSO vadovui.

"Gateway Pundit" praneša: Timas Nguyenas (Timas Ngujenas), Pasaulio sveikatos organizacijos parengties pasauliniams infekciniams pavojams skyriaus vadovas, atsakingas už nepaprastųjų situacijų programą, sakė, kad vakcinos veiksmingumas dar nežinomas, nes ji dar niekada nebuvo naudojama tokiu mastu.

"Norėčiau pabrėžti vieną PSO labai svarbų dalyką. Mes iš tiesų turime neaiškumų dėl šių vakcinų veiksmingumo, nes jos dar nebuvo naudojamos tokiomis aplinkybėmis ir tokiu mastu", - pabrėžė Timas Nguyenas (Tim Nguyen).

T. Nguyenas įspėjo, kad visi, kurie skiepijasi nuo beždžionių raupų, techniškai dalyvauja "klinikiniame tyrime" vakcinos veiksmingumui nustatyti.

"Ir todėl, kai šios vakcinos tiekiamos, kad jos būtų tiekiamos atliekant klinikinius tyrimus ir perspektyviai renkant šiuos duomenis, kad geriau suprastume šių vakcinų veiksmingumą", - sakė jis.

Žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą:

CDC duomenimis, JAV Maisto ir vaistų administracijos (FDA) yra tik dvi licencijuotos vakcinos, skirtos "beždžionių raupų infekcijos prevencijai" - JYNNEOS (dar žinoma kaip Imvamune arba Imvanex) ir ACAM2000.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.07.2019 laikas 22:23 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Lengvas ir skanus kefyrinis tortukas
Kefyrinis tortukas receptas. Paruošimas: Suplakame visus komponentus. Tešla gaunasi kaip tiršta grietinė. Dalijame tešlą į 2 lygias dalis, į vieną beriame 1 arbatinį šaukštelį kakavos. Iškepame 2 papločius, atvėsiname ir perpj...

Skaityti daugiau

30.01.2020 laikas 08:50 Receptai – Patiekalai Riešutų sviesto sausainiai

Visus ingredientus išmaišykite iki vientisos tirštos masės. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir dėkite ant jos po gerą šaukštą tešlos. Suspauskite šakute. Sausainius kepkite 10 – 12 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje ...

Skaityti daugiau

17.07.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
17.05.2024 laikas 20:53 Atrastas seniausias uždaras baseinas
Albanijoje, Durreso mieste, archeologai kasinėdami aptiko 1600 metų senumo uždarą plaukimo baseiną - pirmąjį tokio tipo baseiną. Jis buvo prabangios romėnų vilos dalis.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:39 Atskleista viena pagrindinių Egipto piramidžių paslapčių
Mokslininkų grupė iš Egipto, JAV ir Australijos pristatė revoliucinį tyrimą. Jis įrodo, kad daugiau kaip 30 Gizos piramidžių ir šalia esančių statinių statybos vietos buvo parinktos neatsitiktinai.

Skaityti daugiau

17.05.2024 laikas 20:27 "Hubble" teleskopas atrado sistemą su trimis saulėmis
Kosminio teleskopo "Hubble" misijos komanda paskelbė stulbinančią trijų žvaigždžių sistemos, pavadintos HP Tau, nuotrauką.

Skaityti daugiau