Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2022 » Liepos » 27

JK lyderystės debatai nutraukti po to, kai visiškai paskiepytas vedėjas nugriuvo tiesioginiame eteryje

Dvigubai paskiepyta ir sustiprinta britų televizijos laidų vedėja nugriuvo tiesioginiame eteryje, kai vedė debatus tarp dviejų politikų, pretenduojančių tapti kitu Jungtinės Karalystės ministru pirmininku.

Britų televizijos "TalkTV" vedėja Kate McCann vedė tiesioginius politinius debatus, kai dramatiškose scenose griuvo ant grindų, o tuo metu kalbėjusi konservatorių politikė Liz Truss patyrė šoką.

Dramatišką akimirką žiūrėkite toliau pateiktame vaizdo įraše.

Buvęs kancleris Riši Sunakas (Rishi Sunak) ir užsienio reikalų sekretorė Liz Truss buvo įpusėję antruosius debatus, kai įvyko "medicininis incidentas".

Truss buvo įpusėjusi atsakymą apie Ukrainą, kai pasigirdo trenksmas. Apstulbusi torių parlamento narė galėjo tik atsakyti: "O, Dieve mano".

JK lyderystės debatai nutraukti po to, kai visiškai paskiepytas vedėja
Konservatorių politikę Liz Truss sukrėtė "medicininis incidentas" tiesioginiame eteryje

Tada Liz Truss nuėjo prie tos vietos, kur nugriuvo McCann.

Didžiosios Britanijos lyderystės debatai iš karto buvo nutraukti, o ekrane pasirodė pranešimas: "Atsiprašome už šios programos sutrikdymą. Dedame visas pastangas, kad išspręstume šią problemą, ir netrukus vėl pradėsime įprastą programą."

 

Netrukus po incidento "TalkTV" patvirtino, kad debatai nebus tęsiami, ir paskelbė tokį pareiškimą:

"Kate McCann šįvakar eteryje prarado sąmonę, ir nors jai viskas gerai, medikų patarimas buvo toks, kad neturėtume tęsti debatų", - tviteryje rašė organizacija. "Atsiprašome savo žiūrovų ir klausytojų."

Kate McCann yra skiepų ultradešinioji šalininkė, reguliariai tviteryje remianti skiepų programą ir raginanti savo sekėjus skiepytis. 

Be to, kad buvo dukart paskiepyta ir pasididinta Covid-19, McCann taip pat tviteryje rašė, kad skiepijasi sezoninio gripo vakcina. 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.09.2018 laikas 08:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo mažakraujystės
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mažakraujystė liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo mažakraujystės, receptai nuo mažakraujystės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netr...

Skaityti daugiau

22.08.2018 laikas 09:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo
Vidurių užkietėjimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo, receptai nuo vidurių užkietėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 10:06 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai rūkymo metimui
Rūkymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai rūkymo metimui, receptai nuo rūkymo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
07.05.2024 laikas 20:12 „Mano tėvas nužudė NSO liudininkus Rosvelyje“

NSO tyrinėtojas Antonis Bragalija garsėja kruopščiais tyrimais ir paieškomis. Jam pavyko pritraukti daugybę įvairių su NSO susijusių epizodų liudininkų. Tačiau dauguma jų yra įvykių, tiesiogiai susijusių su Rosvelyje įvykusia NSO katastrofa, liudi...

Skaityti daugiau

07.05.2024 laikas 19:18 Senovinės gydomosios taurės paslaptis: unikali jėzuitų vienuolio dovana Romos imperatoriui

Labai seniai jėzuitų vienuolis Atanasijus Kircheris Šventosios Romos imperijos imperatoriui Ferdinandui III įteikė labai neįprastą dovaną. Ji atrodė kaip paprasta medinė taurė. Tačiau šis indas slėpė nuostabią paslaptį. Į ja įpylus tyro šaltinio v...

Skaityti daugiau

07.05.2024 laikas 10:20 Kuo maitinti rožes pavasarį?

Pavasaris – geriausias metas rožes maitinti prieš žydėjimą arba žydėjimo metu. Tada jos žydės visą vasarą. Kuo maitinti rožes, kad jos ilgai žydėtų.

Skaityti daugiau