Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Rugpjūčio » 8

Aiškiaregis Krzysztofas Jaczkowskis: Kas laukia pasaulio rudenį?

Po Nancy Pelosi vizito Taipėjuje Kinija sudavė Amerikai skaudų smūgį, uždrausdama eksportuoti smėlį, kuris naudojamas mikroprocesorių substratams gaminti, ir dabar Taivanas apimtas panikos: na, kur dar Žemėje yra šio rečiausio mineralo telkinių? Pakeliui kinai šaudo į sąsiaurį viskuo, ką turi, ir taip sukelia konfliktą su Japonija, o visi svarsto, kas bus toliau. Į šį klausimą bandė atsakyti mėgstamiausias Lenkijos aiškiaregys Krzysztofas Jaczkowskis vakarykščiame numeryje:

.... Pasaulis kabo ant plauko nuo pasaulinio konflikto ir jau rugsėjo mėnesį kai kurios šalys pradės kalbėti apie visuotinę mobilizaciją, tarsi ruošdamosi šiam kylančiam konfliktui. Konfliktas neprasidės iš karto ir net neaišku, ar jis apskritai įvyks, tačiau daugelis šalių pradės jam aktyviai ruoštis, o politikai apie tai kalbės atvirai, t. y. kad bet kurią akimirką gali kilti realaus pasaulinio konflikto grėsmė.

Ji prasidės maždaug rugsėjo viduryje, kiekvienoje šalyje skirtingai, tačiau galiu manyti, kad rudenį bus kažkas panašaus į mobilizaciją. Tam tikros amžiaus kategorijos vyrams bus liepiama būti budriems ir galbūt net apribojama galimybė išvykti iš šalies. Tai bus pasirengimo būsena, kai bet kada gali kažkas nutikti.

Taigi šį rudenį pasaulyje kils rimtas konfliktas, kuris bus toks rimtas, kad apie jį kalbės visa pasaulio žiniasklaida.

Kita vertus, daugelis vyriausybių pradės raminti savo piliečius, aiškindamos, kad jokio konflikto nebus, tačiau vyrams bus įteiktas kažkas panašaus į mobilizacijos įsakymą, iš kurio jie žinos, kad vienoje ar kitoje situacijoje turės eiti tarnauti, o kai kuriems net bus įsakyta išvykti iš šalies. Tačiau aš asmeniškai nujaučiu, kad įvykio taškas bus kažkur labai toli nuo Lenkijos, visiškai kitoje pasaulio vietoje.  

Mobilizacija bus ypatinga: ji vyks bangomis. Iškilus grėsmei, visi ims beatodairiškai skubėti. Tuomet grėsmė išnyks, mobilizacija visur bus apribota, o žiniasklaida sakys, kad pasirengimas buvo perdėtas. Tačiau tada vėl iškils grėsmė ir vėl prasidės mobilizacija iki kito atokvėpio. Taip bus kelis kartus ratu. 

Apskritai šių metų pabaiga bus labai, labai nerami. Ne kartą esu jums sakęs apie artėjantį pasaulinį finansų žlugimą. Dabar spėju, kad žlugimą greičiausiai sukels būtent šio konflikto grėsmė, nes kapitalas stengsis rasti saugiausią prieglobstį verslui. 

Taip pat mintyse įsivaizduoju mases žmonių, bėgančių iš kažkurios salos, - minios žmonių plaukia valtimis į jūrą. Bet ar pamatysiu Taivaną, nežinau. 

Man atrodo, kad Kinija surengs savotišką spektaklį su Taivanu, pakartodama Ukrainos scenarijų. Tai reiškia, kad į pakrantę atvyks traukiniai su karine įranga, tūkstančiai karių pradės stovyklauti, o didžiulės laivų eskadros plauks į sąsiaurius. Viskas rodys į didelę jėgą ir grasinimą panaudoti šią jėgą, bet aš vis dar nematau karo artimiausioje ateityje.  Nors galiausiai konfliktas vis tiek kils. 

Mūsų vyriausybė, kaip ir visos vyriausybės, priims keletą naujų dekretų - man susidaro įspūdis, kad naujus dekretus jie rašys kopijuodami.   Atrodo, kad viršininkai sutelkia dėmesį į tai, ką jie žino bendriausiais bruožais ir kas gali sukelti visišką chaosą. Taigi naujoji tvarka bus sukurta taip, kad būtų išvengta visiško chaoso ir didelės netvarkos, todėl žmonės turės prisitaikyti prie kai kurių konkrečių tvarkų ir naujų problemų, dėl kurių pandemijos ir tiekimo grandinės sutrikimai atrodys tarsi vaikams skirtas rytmetinis spektaklis.

Apskritai vyriausybės pradės daryti viską, kad nebūtų anarchijos, kad nekiltų problemų dėl žmonių požiūrio į tai, kas bus įsakyta. Tuo tarpu man susidaro įspūdis, kad tai nebus mūsų valdžios išradimas - renginys bus kažkoks viršnacionalinis ir visuotinis, nors skirtingose šalyse jis turės savo specifiką.

O svarbiausia, kad tai bus maras, kuris jau apibrėžtas. Tiksliau tariant, bus dvi epidemijos, kurios sulaikys ir paskatins žmones išlikti tam tikrame ypatingame pasirengimo lygyje.  Atsižvelgiant į tai, taip pat į problemas, susijusias su galimu pasauliniu karu ir pasaulio ekonomika, ruduo nebus ramus.

Tačiau žiema greičiausiai atneš daugiau staigmenų ir greičiausiai jau turėsime reikalų su tokiu pasauliniu konfliktu, apie kurį bus kalbama tik rudenį. Iš tikrųjų šis konfliktas jau vyksta įvairiose vietose ir įvairiuose etapuose, jis jau yra. 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.01.2018 laikas 10:18 Receptai – Patiekalai Baltymų kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Citrinų sulčių.

Skaityti daugiau

21.09.2018 laikas 09:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai batams nutrynus kojas

Batams nutrynus kojas liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai batams nutrynus kojas, kojų nutrynimas, receptai kojoms, nutrintos, kojos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistaž...

Skaityti daugiau

16.08.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Bandeles su obuoliais. Be orkaitės ir be mielių
Labai paprastos ir skanios keptos bandeles su obuoliais. Gaminame keptuvėje, orkaitė nereikalinga. Pabadykite pasigaminti! Išsamų bandelių su obuoliais paruošimą žiūrėkite vaizdo įraše žemiau. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
30.04.2024 laikas 17:45 12 pagrindinių požymių, kad vyras yra nelaimingas santuokoje
Nelaimė santuokoje gali būti panaši į bandymą išspręsti galvosūkį. Kalbėsime apie devynis ženklus, kurie gali rodyti, kad vyras jaučiasi nelaimingas santuokoje. Šiuos požymius ne visada lengva pastebėti, tačiau jie yra tarsi mažos užuominos, pranešan...

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 15:23 "AstraZeneca" gali sumokėti 255 mln. svarų sterlingų už "nekokybišką" vakciną "Covid", gali sukelti retą šalutinį kraujo krešulių poveikį

Kompanijai "AstraZeneca" gali tekti sumokėti iki 255 mln. svarų sterlingų kompensaciją, nes buvo nustatyta, kad jos vakcina "Covid" sukelia labai retą šalutinį kraujo krešulių poveikį, pranešė "DailyMail".

...

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 09:35 Žmonės, kurie atmetė nuodingus depopuliacijos švirkštus, dabar priversti rūpintis naiviomis masėmis, kurios tuos švirkštus priėmė
Kai pandemijos įkarštyje masėms buvo pradėti leisti eksperimentiniai COVID-19 skiepai, daugelis žmonių labai nenoriai leidosi skiepijami nepatikrintomis vakcinomis. Kai kurie vėliau pasidavė bendraamžių spaudimui dėl viešų kampanijų, gėdinančių juos,...

Skaityti daugiau