Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2022 » Rugsėjo » 10

Aiškiaregis Krzysztofas Jackowskis: "Žvaigždžių vartai" netrukus pasirodys gatvėse

Artėja rugsėjo vidurys, kurio pradžia daugeliui jautriai nusiteikusių žmonių ir analitikų kelia visą eilę niūrių pranašautojų - ekonominių, pandeminių, karinių ir pan. Ir nors daugelis sąmokslo teorijų šalininkų tikisi pasaulio pabaigos kaip tik per Roš Hašaną, Krzysztofas Jackowskis naujame vaizdo klipe sako, kad rugsėjo mėnesį apokalipsė dar neįvyks, kad viskas dar priešakyje ir kad lapkričio mėnesį visur bus įrengti "apvalūs metaliniai įrenginiai", labai primenantys Žvaigždžių vartus: 

Su netolima ateitimi man dabar stipriai asocijuojasi tarsi įtrūkęs akmuo pasaulinio plano sienoje, kuri metodiškai statoma jau maždaug trejus metus. Lapkritį matau visuotinį sukilimą kažkurioje šalyje, kažkur į pietus nuo Lenkijos. Vengrija, Rumunija, galbūt Balkanai.  

Kils dideli protestai ir sukilimas, į kurį pakils visa tauta. Šis sukilimas bus susietas su tuo, kas vyksta, - tauta kažkaip susiorganizuos ir kils sukilimas. 

Ją sukels kai kurie nauji apribojimai, kurie Europoje bus pradėti taikyti žiemos pradžioje ir vėlyvą rudenį. Apribojimai nebus tokie patys, kaip per du ankstesnius maro laikotarpius - juos bus sunku net pavadinti apribojimais. Tai bus tam tikros naujos taisyklės dėl tam tikro selektyvumo.

Negaliu pasakyti, su kuo šios taisyklės bus susijusios - su naujuoju maru, ekonomika, energetikos padėtimi. Tačiau iš tiesų žmonėms bus įsakyta eiti į darbą rotacijos principu: iš pradžių vieni žmonės dvi savaites eis į darbą, o kiti liks namie, paskui šalys pasikeis, o už tai, kad šie žmonės dvi savaites bus namie, o kai kurie iš jų tik dirbs - šie žmonės gaus pinigų iš valstybės ar vietos valdžios.

Pirmasis sukilimas, kuris, mano nuomone, yra pirmoji įtrūkusi plyta sienoje, kils lapkričio mėnesį mažoje šalyje ir bus kaip nors numalšintas. Tačiau šis sukilimas atvers akis daugeliui žmonių kitose šalyse - šis sukilimas pirmą kartą parodys, kad žmonės masiškai gali pasipriešinti tam, kas vyksta. Tai nereiškia, kad viskas tuoj pat sustos, tačiau situacija bus pakankamai stipri, kad pažadintų žmones.

Sukilimas šioje šalyje sukels baimę, kad panašūs dalykai gali pasikartoti kitose šalyse, o tai privers sunerimti ir mūsų vyriausybę. Šis sukilimas bus tarsi šviesos spindulys nevilties rūke, tarsi pirmoji vėlyvą rudenį atskrendanti lašiša, kuri mums praneša, kad pasaulinis planas kažkaip sugedo. Tačiau ar jis visiškai nutrūks, dar anksti spręsti. 

Nuolat stebiu savo jausmus Lenkijai ir dabar matau, kad esame ties susijungimo su kita valstybe riba. Mums bus tarsi pasakyta, kad tai vis dar dvi atskiros valstybės, tačiau bus sukurta tam tikra sąjunga. Po to Lenkija bus administraciniu požiūriu padalinta - apie tai perspėjau jau daugelį metų. 

Kitas dalykas, kurį matau ir kurio niekas negali suprasti, yra kažkokie vienetai, kurie vėlyvą rudenį bus pradėti naudoti visose šalyse.  Tai bus kažkokie didžiuliai apvalūs geležiniai vartai, kurie bus pastatyti virš visų svarbių kelių. Jie turės tam tikrą nuotolinį poveikį arba užmegs kontaktą su praeinančiais žmonėmis. 

Negaliu suprasti, kokie bus šie vienetai. Jie bus laikomi labai svarbiais. Galbūt tai bus susiję su naująja pandemijos banga, o galbūt bus kas nors kita.  Tačiau atrodo, kad šie įrenginiai sunaudos labai daug srovės, nes, pradėjus juos masiškai naudoti, kils problemų dėl elektros energijos. 

Kai kuriuos žmones kažkas paveiks perėjus metalinius lankus. Kai kuriems padidės kraujospūdis, kai kurie vems. Ir tada kalbama apie naujos ligos atskleidimą. Apskritai, tai keistas metas, ir kai visa tai įvyks, tikriausiai geriau būti kur nors viduryje miško nei mieste.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.08.2018 laikas 10:30 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Žagsėjimas liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai nuo žagsėjimo, receptai nuo žagsėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medici...

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 20:38 Receptai – Patiekalai Varškės keksas prie arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame. Masę sudedame į kepimo fo...

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:54 Receptai – Patiekalai Džiovinti abrikosai gydo širdies, inkstų ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Inkstų ligos. Ingredientai: Džiovinti abrikosai.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
09.05.2024 laikas 08:45 Mokslininkai siūlo naują Žemės žemynų susidarymo teoriją
Amerikiečių mokslininkai iš Pensilvanijos universiteto aprašė kratonų - senų ir plačių žemynų plutos plotų, užtikrinančių žemynų stabilumą - susidarymo mechanizmą.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:34 Nustatytas išorinis moterų psichopatijos požymis
Amerikiečių psichologai iš Naujosios Meksikos universiteto Albukerkėje atrado išorinį požymį, rodantį moterų psichopatiją.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:21 Išspręstas senovės šumerų šifras
Dublino Trejybės koledžo (Airija) mokslininkas daktaras Martinas Worthingtonas paskelbė tyrimą, kuris gali visiškai pakeisti senovės Mesopotamijos ikonografijos suvokimą. Jis pasiūlė labai tikėtiną ir paprastą senovės šumerų simbolių, kurie nuo XIX a...

Skaityti daugiau