Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 12

Parlamento nariai giria Nyderlandų vyriausybę dėl WEF Didžiojo persitvarkymo darbotvarkės

"Kiek ūkių bus priversti užsidaryti?

Išrinktieji atstovai apklausė Nyderlandų vyriausybę, kiek tiksliai ūkių bus priversti uždaryti, kad būtų įgyvendinta Europos Sąjungos žalioji darbotvarkė "Didysis perkrovimas".

Nyderlandų ūkininkai toliau protestuoja prieš ES "Didžiojo persitvarkymo" priemones, dėl kurių gali būti priversti uždaryti iki 30 proc. šalies gyvulininkystės ūkių.

Parlamento nariai, apstulbę dėl to, kiek ūkių bus priversti uždaryti pagal azoto kiekio mažinimo priemones, dabar reikalauja, kad Nyderlandų vyriausybė atskleistų tikslų planuojamų uždaryti ūkių skaičių ir pobūdį.

Breitbart praneša: Nyderlandų vyriausybė, apibūdinama kaip "neišvengiamo pereinamojo laikotarpio" neatskiriama dalis, akivaizdžiai įsipareigojo savo šalyje sunaikinti daugelį žemės ūkio įmonių, kad patenkintų Briuselio eurokratų nustatytus žaliosios darbotvarkės azoto mažinimo tikslus.

Tačiau, nors vyriausybės kabineto nariai atrodo tvirtai pasiryžę vykdyti Europos Sąjungos nurodymus, kiti politikai, įskaitant kai kurias šalies valdančiosios koalicijos partijas, užginčijo šį žingsnį.

Remiantis žemės ūkio žurnalo "Nieuwe Oogst" pranešimu, kai kurie parlamento nariai išreiškė nepasitikėjimą ūkių, kurie bus priversti užsidaryti pagal azoto kiekio mažinimo priemones, skaičiumi, o Krikščionių demokratų aljansas (CDA) netgi pareiškė, kad, jo nuomone, oficialūs skaičiai yra klaida bendraujant su vyriausybe.

"O gal iš tiesų 11 200 ūkininkų iki 2030 m. turės nutraukti veiklą vien dėl azoto politikos?" - klausiama partijos laiške.

"Ir kokios šio milžiniško susitraukimo pasekmės Nyderlanduose pagaminamo maisto kiekiui?" - taip pat pranešama ministrui išsiųstame dokumente.

Tuo tarpu Reformuota politinė partija (SGP) ištyrė vyriausybę, kaip bus vykdomas planuojamas ūkių uždarymas, o oficialiuose dokumentuose, regis, nurodoma, kad vyriausybė, siekdama įgyvendinti savo Didžiojo atkūrimo tikslus, privalomais išpirkimo sandoriais siekia jėga uždaryti šalies įmones.

Nors "Nieuwe Oogst" praneša, kad vyriausybė tariamai ieškojo būdų, kaip užtikrinti, kad ūkių uždarymas būtų kuo savanoriškesnis, SGP tvirtina, kad oficialiuose dokumentuose, kuriuose numatytos lėšos projektams, nurodoma, kad tikslai bus pasiekti daugiausia priverstinio išpirkimo būdu, jei vyriausybė iš tiesų siekia iki 2030 m. sumažinti azoto kiekį.

Dabar partija paprašė vyriausybės paaiškinti, kaip ji siekia užtikrinti, kad kuo daugiau ūkių būtų uždaryta savanoriškai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.07.2019 laikas 21:08 Receptai – Patiekalai Naminė „daktariška“ dešra. Kaip ją pasigaminti?
Virtą česnakinę dešrą pasigaminti labai paprasta ir tam nereikia specialių įrankių. Išsamesnę informacija apie dešros gamybą galite pamatyti toliau pateiktame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 14:54 Receptai – Patiekalai Džiovinti abrikosai gydo širdies, inkstų ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Inkstų ligos. Ingredientai: Džiovinti abrikosai.

Skaityti daugiau

16.07.2019 laikas 07:17 Receptai – Patiekalai Tortas iš sausainių su vyšniomis
Kartais labai norisi tortuko, bet visiškai nėra laiko jo kepti. Būtent tokiais atvejais pravers šis receptas. Gaminame namuose. Tortas iš sausainių receptas. Štai ko mums prireiks

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau