Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Liepos » 3

Naminė „daktariška“ dešra. Kaip ją pasigaminti?

Naminė „daktariška“ dešra. Kaip ją pasigaminti? paranormal.lt

Virtą česnakinę dešrą pasigaminti labai paprasta ir tam nereikia specialių įrankių. Tokios dešros skonis, žinoma, nepanašus į įprastas dešras, kurios yra parduodamos parduotuvėje, bet pusryčiams puikiai tiks. Skonis, kaip pašteto.

Sudėtis:

Vištiena – 1 vnt.

Česnakas – 2-4 skiltelės;

Sultinys – 300 ml;

Želatina – 10 gr.;

Juodieji pipirai – pagal skonį;

Saldi paprika – pagal skonį;

Burokėlių sultys – 1 šaukštas.

Sultiniui:

Svogūnas – 1 vnt.;

Morka – 1 vnt.;

Lauro lapai – 2 vnt.;

Juodieji pipirai – 6-8 vnt.;

Druska – pagal skonį.

Paruošimas:

Užvirkite vandenį ir panardinkite vištieną į vandenį, įdėkite morkas, svogūną, druską, lauro lapus, pipirus ir virkite, kol išvirs vištiena (paranormal.lt).

Imame želatina ir ištirpiname pagal numatyta instrukciją 300 ml sultinyje.

Išspauskite iš burokėlio sultis 1 valgomą šaukštą.

Atskirkite mėsą nuo vištienos, vaizdo įraše kalbama apie 800 g. mėsos svorį.

Pridėkite prieskonių pagal skonį, juodų pipirų ir saldžiųjų paprikų, įdėkite 2-3 česnako skilteles, galite įdėti džiovinto česnako.

Įpilame 1 šaukštą burokėlių sulčių, sultinį su želatina ir viską gerai sumaišome maišytuvu, iki sklandžios masės. Jei reikia, pabandykite pridėti druskos.

Paimkite plastikinį butelį, nupjaukite viršų. Dedame gautą masę į butelį ir dedame į šaldytuvą, kol ji sukietėja, pageidautina per naktį.

Dabar išimkite iš butelio ir supjaustykite į gabalėlius.

Išsamesnę informacija apie dešros gamybą galite pamatyti toliau pateiktame vaizdo įraše. Skanaus!

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar