- 16.12.2020
- 0.0 Reitingas
- 828 Peržiūrų
- Aptarti
Tokie nesaldūs pyragėliai su krabų lazdelėmis patys skaniausi, tik ištraukti iš orkaitės, kol dar šilti. Jie gaunasi pikantiški ir yra nuostabus pasirinkimas užkandžių stalui. Pamėginkite!
Iš nurodytų ingredientų kiekio, man pavyko iškepti 12 pyragėlių.
Ingredientai
- bemielė sluoksniuota tešla: 500 gramų (6 lapų)
- kiaušiniai: 1
- fermentinis sūris: 100 gramų
- smulkinti krapai: 1 valgomojo šaukšto
- krabų lazdelės: 200 gramų
- česnakas: 1 skiltelės
- sezamo sėklos: 1 valgomojo šaukšto (pabarstymui).
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia krabų lazdeles supjaustykite smulkiais gabaliukais, o sūrį sutrakuokite.
2. Tada kiaušinį paplakite šakute ir dalį jo pasilikite pyragėliams aptepti.
3. Didesniąją dalį kiaušinio plakinio supilkite į dubenį, kur sudėtos krabų lazdelės bei sūris. Ten pat suberkite susmulkintus krapus bei česnaką. Įdarą gerai išmaišykite.
4. Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaukite pusiau. Iš 6 lakštų gausis 12 kvadratėlių.
5. Ant tešlos dėkite pasiruošto įdaro.
6. Kvadratėlį perlenkite pusiau, suformuodami trikampį. Šakute gražiai užspauskite kraštus. Suformuokite visus pyragėlius.
7. Patepkite kiaušinio plakiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis.
8. Dėkite kepti į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 15 minučių. Skanaukite, kol dar šilti!
Rekomendacija: Daugiau užkandžių receptų rasite: Užkandžiai.
Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau