
- 14.11.2020
- 0.0 Reitingas
- 411 Peržiūrų
- Aptarti
Kai savo šeimai pasakiau, kad šiandien gaminsiu traškučius (čipsus) iš kale (lapinio) kopūsto, visi į mano pažiūrėjo itin "kreivai". Bet po to reikėjo tik įtikinti paragauti ir užkandžio iškart neliko. Tai tikrai sveikas užkandis, kurio galima valgyti labai daug ir nejausti jokio kaltės jausmo.
Ingredientai
- lapinis kopūstas: 2-4 lapų
- druska: žiupsnio
- čili: žiupsnio
- česnako granulės: žiupsnio.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia lapinį kopūstą gražiai suplėšykite. Kotą meskite lauk, jis kietas.
2. Tada prieskonius sumaišykite su druska.
3. Lapinį kopūstą dėkite į kepimo skardą ir pabarstykite prieskoniais.
4. Kepkite iki 5 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Jie išdžius bei taps traškūs. Pasilepinkit! :)
5. Rekomendacija: Daugiau traškučių receptų rasite: Traškučiai.
Pasidalino Kviečiu į virtuvę
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau