25.12.2020, 17:28
Orkaitėje kepta ėriuko koja su bulvėmis ir mėtų padažu
Tokią avieną galite kepti dviem būdais, priklausomai nuo norimo rezultato. Pagal J. Oliverio receptą kepimas vyksta karštoje orkaitėje, maždaug po 40 minučių vienam kilogramui mėsos, rezultatas - aviena visiškai iškepusi tik palei kaulo galą plonoje vietoje, su krauju storiausioje vietoje bei didesne dalimi yra ružava, sultinga rausvu mėsos sultiniu.
Skaityk toliau
25.12.2020, 17:29
Orfeo Angelucci – A Scientist Who Met Aliens Face To Face
Born in 1912, Orfeo Matthew Angelucci was an enthusiastic amateur scientist who claimed to be in contact with extraterrestrials. In 1946 he sent several balloons aloft as part of a science experiment and he saw a curious circular flying object hovered and maneuvered gracefully around his balloons.
Skaityk toliau
25.12.2020, 17:21
Real Story Of The Ghost In The Striped Blazer
On the grey Monday afternoon of 20 January, 1964, the old lollipop man on duty outside the Children’s Hospital on Myrtle Street warned the two young nurses, Ivy and Sylvia, about the man in the deckchair-striped blazer who was standing on the traffic reservation on Catharine Street, just outside the Women’s Hospital.
Skaityk toliau
25.12.2020, 13:25
Kepsninėje kepta menkė, pagardinta veganišku majonezo padažu
Labai gaivus bei skanus menkės patiekalas, primenantis vasarą. Skirtingų skonių derinį šiame patiekale labai gerai papildo tirštas veganiškas majonezo padažas su rūkytomis aitriosiomis paprikomis. Labai rekomenduoju išmėginti, tai tikrai restorano lygio patiekalas. Jeigu norisi vegetariško patiekalo, žuvį pakeičiame Halloumi sūriu, patiekalas irgi bus labai skanus!
Skaityk toliau
|