Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Rugpjūčio » 18

Po potvynių Vakarų Virdžinijoje paskelbta nepaprastoji padėtis

Vakarų Virdžinijos (JAV) gubernatorius paskelbė nepaprastąją padėtį dviejose pietinėse apygardose po 2022 m. rugpjūčio 15 d. liūčių sukeltų potvynių.

Rugpjūčio 15 d. Čarlstono mieste per 24 valandas iškrito 112,8 mm lietaus, o per vieną valandą - daugiau kaip 42 mm.

Potvynis apgadino dešimtis namų Fayette ir Kanawha apygardose. Kai kuriuos gyventojus teko gelbėti ir evakuoti iš užlietų patalpų. Taip pat buvo apgadinti keliai ir tiltai.

Rugpjūčio 15 d. pareiškime gubernatorius Džimas Džastisas (Jim Justice) teigė, kad paskelbė nepaprastąją padėtį "dėl gausių kritulių naktį į pirmadienį, 2022 m. rugpjūčio 15 d., kurie sukėlė didelius potvynius, apgadinusius daugiau kaip 100 namų, tiltus ir kelius visose apygardose". Dėl audros taip pat virto medžiai, nutrūko elektros energijos tiekimas ir sutriko geriamojo vandens tiekimas. Daugiau nei 20 žmonių teko gelbėti iš namų."

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.08.2019 laikas 16:20 Receptai – Patiekalai Minkščiausi ruletukai su obuoliais, skubant: ilgai neužsilaiko

Dalinuosiu skanių obuolių roletų receptu! Jų pagrindą sudaro tešla su grietine, kuris puikiai papildo sotų ir kvapnų obuolių įdarą. Būtinai išbandykite!

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Varškės apkepas su razinomis

Tobulas varškės apkepas su razinomis. Manų kruopas užpilame pienu ir palaikome 30-45 min. Razinas užmerkiame vandenyje. Sviestą laikome kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Varškės apkepas kepamas 35-40 minučių&nb...

Skaityti daugiau

07.02.2018 laikas 11:06 Receptai – Patiekalai Vitaminų gėrimas
Šakeles gerai nuplaukite, nusausinkite, žirklėmis smulkiai sukarpykite spyglius ir užpilkite šaltu parūgštintu vandeniu, uždenkite ir palaikykite tamsioje vietoje 2–3 dienas, retkarčiais pamaišykite. Galima pasaldinti medumi ar cu...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau