Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 25

"Didysis perkrovimas": WEF jaunasis pasaulio lyderis Macronas įspėja apie "gausos pabaigą" paprastiems žmonėms

Pasaulio ekonomikos forumo jaunasis pasaulio lyderis ir Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas ( Emmanuel Macron) trečiadienį per pirmąjį vyriausybės posėdį po vasaros atostogų pasakė niūrią kalbą, kurioje perspėjo, kad paprasti žmonės turi ruoštis "dideliems sukrėtimams" ir "gausos pabaigai".

"Manau, kad išgyvename lūžio tašką arba didelį sukrėtimą. Pirmiausia dėl to, kad išgyvename... tai, kas gali atrodyti kaip gausos pabaiga", - sakė E. Macronas, buvęs Rothschildų bankininkas, sėdėdamas auksu dengtoje kėdėje auksu dengtame kambaryje savo tiesioginiuose rūmuose.

"Laisvė kainuoja", - sakė E. Macronas, ragindamas paprastus žmones susitaikyti su elitistinės Klauso Schwabo (Klaus Schwab) WEF ideologijos patvirtinta griežtai apribota ateitimi. "Mūšiai, kuriuos turime kovoti... bus laimėti tik mūsų pastangomis".

Klausas Švabas ne kartą gyrėsi WEF gebėjimu "prasiskverbti į vyriausybes", ir atrodo, kad Prancūzijos parlamentas buvo visiškai parduotas Davoso elitui.

Net Prancūzijos opozicinė partija gieda iš tos pačios giesmės, kaip ir E. Macronas.

Opozicinės konservatyvios Les Républicains partijos įstatymų leidėjas Philippe'as Gosselinas (Philippe Gosselin) pritarė E. Macronui ir teigė, kad vyriausybė turi tęsti siūlomas reformas.

"Grįžtama į realybę", - sakė F. Gosselinas agentūrai "Reuters".

Vyriausybės atstovas spaudai Olivier Véranas (Olivier Véran) sakė, kad energijos kainų viršutinė riba, kuri padėjo namų ūkiams susidoroti su sparčiai augančia infliacija, negali tęstis "neribotą laiką". Trumpai tariant, namų ūkiai susidurs su didesnėmis išlaidomis, kurios papildys ir taip sparčiai augančią infliaciją.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2018 laikas 07:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo

Dantų skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo, dantų skausmas, receptai dantims, vaistažolės dantų skausmui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistaž...

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

15.01.2020 laikas 19:45 Receptai – Patiekalai Naujas Receptas: Vaisių Ir Riešutų Duona
Kol kepa pyragas, paruoškite užpilą. Dubenėlyje išmaišykite cukraus pudrą su vanilės ekstraktu, tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis. Užipilą tolygiai paskirstykite ant iškepto pyrago viršaus ir pabarstykite kepintomis p...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau