Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugpjūčio » 9

Pasaulinis elitas normalizuoja pedofiliją

Viso pasaulio vyriausybės, kontroliuojamos Pasaulio ekonomikos forumo, kariauja su mūsų vaikais. Klauso Švabo (Klaus Schwab) jaunieji pasaulio lyderiai sistemingai bando normalizuoti pedofiliją ir dekriminalizuoti lytinius santykius su vaikais visame pasaulyje.

Tai vyksta tiesiai prieš mūsų akis, o didžioji žiniasklaida prisideda prie jų tylėjimo.

Šią savaitę Jacindos Ardern (Jacinda Ardern) kraštutinių kairiųjų Naujojoje Zelandijoje teisėjas paskelbė, kad 12 metų vaikai gali duoti sutikimą lytiniams santykiams su suaugusiaisiais. Nereikia atsukti atgal. Jūs teisingai mane išgirdote. Šioje byloje dalyvavo 45 metų vyras, kurio gynyba buvo grindžiama teiginiu, kad jo 12 metų auka "to norėjo". Pasak vidutinio amžiaus vyro, 12 metų mergaitė darė jam spaudimą dėl sekso.

"Žinau, kad ji buvo vaikas, bet tai, kaip ji priėjo prie manęs, priminė brandžią moterį. Aš jai atsisakiau, bet ji vis grįždavo prie manęs. Ji tikrai to norėjo", - apie vaiką, kuriam tuo metu buvo 12 metų, pasakojo 45 metų vyras.

Paskutinėmis teismo proceso dienomis teisėjas Earwakeris (Earwaker) sprendė jaunesnio nei 16 metų asmens sutikimo klausimą, teigiama "New Zealand Herald" pranešime:

"Teisiškai jaunesnis nei 16 metų asmuo negali duoti sutikimo dėl kaltinimų nepadoriais veiksmais, todėl jums, kaip prisiekusiesiems, tereikia nuspręsti, ar buvo atlikti nepadorūs veiksmai, - sakė jis.

Tuomet atėjo svarbiausias momentas. Teisėjas prisiekusiesiems pasakė:

"Tačiau kalbant apie lytinius santykius, jaunesnis nei 16 metų asmuo gali duoti sutikimą. Turite apsvarstyti, ar sutikimas buvo duotas, ar ne, remdamiesi turimais įrodymais."

Pirmadienį teisėjas Earwaker užbaigė teismo procesą, ragindamas prisiekusiuosius išlikti "visiškai nešališkus" vertinant, ar karūnos kaltinimas įrodė savo kaltę, ar ne. Atminkite, kad kalbame apie vyrą, kuris prisipažino turėjęs lytinių santykių su dvylikamete ir teisinosi tuo, kad ji "to norėjo".

"Karūnos atstovams nepakanka įtikinti jus, kad jis greičiausiai yra kaltas, reikia, kad tai nekeltų pagrįstų abejonių".

Baisūs laikai Naujojoje Zelandijoje. Bet ar jus tai stebina? Kalbame apie kraštutinių kairiųjų autoritarinę valstybę, kuriai vadovauja jaunoji pasaulio lyderė Jacinda Ardern, kurioje piliečiams liepiama visiškai pasitikėti vyriausybe.

Naujoji Zelandija krito.

Tačiau jie nėra vieninteliai.

Emmanuelis Macronas (Emmanuel Macron) buvo perrinktas Prancūzijos prezidentu anksčiau per rinkimus, kurie plačiai vertinami kaip įtartini. Turbūt nieko keisto, kad jis taip pat yra vienas iš Klauso Schwabo (Klaus Schwab) jaunųjų pasaulio lyderių, o Prancūzija taip pat normalizuoja pedofiliją.

Prezidento E. Macrono vyriausybė 2018 m. balsavo prieš tai, kad Prancūzijoje būtų nustatytas sutikimo amžius, ir tapo viena iš pirmųjų valstybių, pasidavusių tarptautinio sąmokslo, pasiryžusio visame pasaulyje dekriminalizuoti lytinius santykius su vaikais, spaudimui.

Tai reiškia, kad Prancūzijos federaliniuose įstatymuose nėra įteisintas sutikimo amžius, o suaugusieji, turintys lytinių santykių su bet kokio amžiaus vaikais, nebus traukiami baudžiamojon atsakomybėn už išžaginimą, jei nukentėjęs vaikas negalės įrodyti "smurto, grasinimo, prievartos ar netikėtumo".

Rugpjūčio 3 d. Prancūzijos parlamentas pasirašė kovos su seksualiniu ir lyčių smurtu įstatymo projektą, žinomą kaip Šiaipos (Schiappa law) įstatymas, kuris sukėlė pasipiktinimą Prancūzijoje, nes tėvai ir vaikų teisių grupės apkaltino E. Macrono vyriausybę išdavus tautos vaikus.

Pasak vaikų teisių apsaugos pareigūnų, dėl to, kad Prancūzijoje nėra nustatyto sutikimo amžiaus, milijonams vaikų kyla rimtas seksualinės prievartos pavojus.

Jei kas nors ir yra, tai yra per menkas pasakymas. Tačiau ar jie turėtų stebėtis? Kaip ir Jacinda Ardern iš Naujosios Zelandijos, E. Macronas yra vienas iš Klauso Schwabo jaunųjų pasaulio lyderių. Jie visi yra velniškai pasiryžę kariauti prieš mūsų vaikus.

Mylime jį ar nekenčiame, bet Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas (Vladimir Putin) jau prieš daugelį metų mus perspėjo, kad pasaulinis elitas planuoja normalizuoti pedofiliją Vakaruose. Pasak V. Putino, pasaulio elitas užsiima šėtono garbinimu. "Daryk, ką nori" - toks yra jų šūkis. Atrodo, kad jis buvo teisus.

Anksčiau sakiau, kad didžioji žiniasklaida prisideda prie to, kad tyli. Žiniasklaida labiau suinteresuota reklamuoti "Big Pharma" produktus ir veikti kaip Demokratų partijos ryšių su visuomene skyrius, todėl atrodo, kad jai visiškai neįdomios realaus pasaulio problemos, turinčios tiesioginės įtakos mūsų vaikų gyvenimui.

Tačiau kai pradedi gilintis, supranti, kad žiniasklaida prisideda ne tik užmerkdama akis, bet ir kitais būdais.

Bandymas normalizuoti pedofiliją jau daugelį metų vyksta mūsų akyse. Ir kas geriau gali mažinti masių jautrumą, jei ne jų mėgstamos žvaigždės.

Opra jau daugelį metų naudojasi kiekviena proga tyliai ir apgaulingai griauti tradicines šeimos vertybes. Anot Billo Maherio (Bill Maher), trisdešimtmečio ir dvylikamečio vaiko santykiai yra visiškai geri ir visuomenė turėtų liautis būti tokia susireikšminusi.

Ir akivaizdu, kad CNN naudojasi kiekviena proga, kad tarp kitų savo platinamų šiukšlių įterptų ir pedofiliją skatinantį turinį. Pasak tinklo vyriausiojo teisės analitiko Džefrio Toobino (Jeffrey Toobin), kuris 2020 m. buvo trumpam nušalintas nuo pareigų už masturbaciją tiesioginio pokalbio metu, pedofilai, pagauti su vaikų pornografija, šiais laikais turėtų gauti švelnesnes bausmes, nes... internetas privertė juos tai daryti?

To neišgalvosi.

Dar net nepasiekėme gyvatės galvos. Holivudas. Pramogų industrija. Holivudas, dešimtmečius plaunantis masėms smegenis, yra plačiai žinomas kaip kontroliuojamas šėtoniškų pedofilų.

Susipažinkite su Johnu Paulu Rice'u (John Paul Rice). Tai Los Andžele gyvenantis filmų prodiuseris, dirbęs prie Džerio Brukhaimerio filmo "Prisiminkime titanus", o paskui prodiusavęs daugybę kritikų pripažintų filmų.

Pasak J. Rice'o, pramogų industriją valdo elitiniai pedofilai, kurie prekiauja vaikais ir juos aukoja savo ištvirkusiems malonumams. Ir dauguma šių vaikų nesulaukia daugiau nei 7-8 metų.

Skaudūs dalykai.

Jei norite gyventi pasaulyje, kuris būtų saugus mūsų vaikams, laikas pareikšti savo poziciją.

P komentaras: užsienis rašo, tod4l tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Nuorodų nekėliau, straipsnį rasite čia su nuorodomis.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.11.2017 laikas 17:40 Receptai – Patiekalai Medus, kiaušinis gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Sviesto, Kiaušinio trynių, Miltų, Medaus

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 07:02 Receptai – Patiekalai Mėsa lietuviškai - slaptas lietuvių receptas

Jei norite išbandyti kažką naujo, o jūsų kulinariniai sugebėjimai baigėsi. Yra slaptas lietuviškas receptas, kurio niekas garsiai nesako, bet visi žino! O jei nežinojai, pabandyk nustebinti šiuo paslaptingu receptu savo šeimos ...

Skaityti daugiau

30.08.2018 laikas 08:11 Receptai – Patiekalai Plaukų stiprinimas. Liaudiški patarimai plaukų gydymui

Plaukų stiprinimas liaudies medicinoje, Plaukų stiprinimas, receptai stiprinti plaukus, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau