Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Rugpjūčio » 28

Indoneziją užklupo potvyniai

Pastarosiomis dienomis vakarinę ir rytinę Indonezijos dalį užklupo smarkios liūtys. Naujosios Gvinėjos saloje esančioje Vakarų Papua provincijoje per potvynius ir nuošliaužas žuvo mažiausiai 3 žmonės, o Sumatros salos provincijose nuo potvynių nukentėjo daugiau kaip 35 000 žmonių.

Vakarų Papua provincija, Indonezija

2022 m. rugpjūčio 21 d. smarkios liūtys sukėlė potvynius ir nuošliaužas keliuose Vakarų Papua provincijos Sorongo miesto rajonuose. 2022 m. rugpjūčio 21-24 d. mieste iškrito beveik 600 mm kritulių, o rugpjūčio 23 d. vos per 3 valandas iškrito 90 mm kritulių.

Gelbėtojai teigia, kad Sorongo mieste nuošliaužai palaidojus namą žuvo 3 žmonės. Šeši žmonės buvo sunkiai sužeisti, o keturi patyrė lengvus sužalojimus. Potvyniai taip pat paveikė dideles teritorijas, kuriose, kaip pranešama, buvo apgadinti 1 025 namai. Apie 2 000 žmonių evakuavosi iš savo namų ir persikėlė į pagalbos stovyklas, pas draugus ar giminaičius.

Rugpjūčio 25 d. nelaimių valdymo institucijos, įskaitant Sorongo regioninę nelaimių valdymo agentūrą (BPBD), tebevykdė kai kurių gyventojų evakuaciją, dalijo pagalbos priemones, tvarkė teritoriją ir vertino žalą.

Sumatros sala, Indonezija

Nuo 2022 m. rugpjūčio 17 d. Sumatros salą Indonezijoje užklupo smarkios liūtys, kurios sukėlė potvynius ir nuošliaužas. Nukentėjo Bengkulu miestas Bengkulu provincijoje, Delio Serdango ir Asahano rajonai bei Binjai ir Medano miestai Šiaurės Sumatros provincijoje.

Prieš rugpjūčio 20 d. Bengkulu mieste per 24 valandas iškrito 154 mm kritulių, dėl to kilo potvyniai, nuo kurių nukentėjo daugiau kaip 5 000 žmonių. Tą pačią dieną potvyniai nusiaubė Asahano regenciją ir Bindžai miestą Šiaurės Sumatros provincijoje, nuo jų nukentėjo daugiau kaip 9 000 žmonių.

Anksčiau, rugpjūčio 18 d., Medano miesto dalis užliejo potvynis, kuris apgadino daugiau kaip 6 000 pastatų ir paveikė daugiau kaip 25 000 gyventojų. Maždaug tuo pačiu metu pranešta apie potvynį Delio Serdango regione, kur nukentėjo daugiau kaip 2 500 žmonių.

Tikroji žemė - Pateikiami naujausi orų vaizdo įrašai iš viso pasaulio. Žiūrėkite, stebėkite orus, klimatą, stichines nelaimes Paranormal LT Youtube kanale:

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.06.2019 laikas 11:50 Receptai – Patiekalai Gardžių čeburekų receptas

Gaminame. Čeburekai Kiaušinių trynius dedame į didesnį dubenį, išplakame, beriame druską, pilame šiltą vandenį ir išmaišome. Į tą patį dubenį dalimis sijojame miltus ir užminkome tešlą Ji gali atrodyti kietoka, bet aliejus turė...

Skaityti daugiau

19.12.2017 laikas 13:16 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (šermukšnio, dilgėlių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: šermukšnio uogų, 3 dalys dilgėlių lapų.

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 08:27 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kraujospūdžio gydymui

Kraujospūdis liaudies medicinoje, kraujospūdis, kraujospūdžio gydymas, kraujospūdžio receptai, vaistažolės kraujospūdžiui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydy...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau