Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2022 » Rugpjūčio » 28

Elonas Muskas yra "slaptas" jaunasis pasaulio lyderis ir pritaria Klauso Schwabo vizijai

Milijardierius Elonas Muskas (Elon Musk) naudojasi savo turtais ir įtaka, kad respublikonų politika būtų nukreipta į atvirų sienų apsaugą, klimato nerimą keliančius reiškinius ir nutoltų nuo krikščioniškųjų vertybių rėmimo.

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus nuomone

2008 m. E. Muskas buvo Pasaulio ekonomikos forumo jaunasis pasaulio lyderis. Nors E. Muskas pasiryžęs pašalinti šią informaciją iš interneto, tai, kad jis kadaise buvo susijęs su WEF, neturėtų stebinti. E. Muskas pritaria daugeliui Klauso Švabo (Klaus Schwab) niekingų tikslų, įskaitant vaikų mikročipavimą ir mikroschemų gręžimą į žmonių smegenis.

Kitaip nei kiti milijardieriai ir jaunieji pasaulio lyderiai, Muskas nėra pasirodęs Davose ir nėra leidęsis fotografuojamas kartu su Schwabu. Musko šalininkai tvirtina, kad tai įrodo, jog jis nusigręžė nuo WEF.

Tačiau yra daugybė įrodymų, leidžiančių manyti, kad E. Muskas vis dar yra tvirtai įsitvirtinęs WEF viduje, o jo, kaip laisvai besivadovaujančio kapitalistinio technokrato, veidas yra dvigubo agento gudrybės, kuria siekiama manipuliuoti masėmis socialinėje žiniasklaidoje, dalis.

Muskas dalyvavo dideliame privačiame susirinkime, kurį Vajominge surengė Atstovų Rūmų mažumos lyderis Kevinas McCarthy (R-CA). McCarthy pristatytas kaip "mūsų laikų Tomas Edisonas", Muskas negailėjo laiko pareikšdamas, kad Respublikonų partijai reikia atsisakyti krikščioniškos moralės.

Muskas pareiškė, kad respublikonai turėtų laikytis "atokiau nuo žmonių miegamųjų", o demokratai - "atokiau nuo žmonių piniginių". Jis taip pat bando nutraukti Donaldo Trumpo (Donald Trump) įtaką GOP, ragindamas Floridos gubernatorių Roną DeSantisą (Ron DeSantis) kandidatuoti į prezidentus 2024 m.

Anot visą gyvenimą demokratų rinkėju buvusio žmogaus, jis perėjo į dešinę pusę po to, kai demokratai tapo susiskaldymo ir neapykantos partija.

Nors sunku nesutikti su E. Musko šiuolaikinės Demokratų partijos analize, Teslos "technokinas" vis dėlto laikosi daugelio pažiūrų, kurios kelia didelių abejonių ir nė iš tolo nesiderina su konservatyvia mąstysena.

Dideliame privačiame susirinkime Muskas taip pat pareiškė, kad GOP turi pripažinti masinę imigraciją, atviras sienas ir būti geranoriškesnė nelegaliems imigrantams. Kalbant apie kontekstą, reikia pasakyti, kad Muskas kalbėjo tuo metu, kai per JAV pietinę sieną plūdo viena po kitos nelegalių imigrantų bangos, kruopščiai organizuodamos globalistų sąmokslą prieš JAV Respubliką.

"Kad būtų aišku, aš palaikau kairiąją Respublikonų partijos pusę ir dešiniąją Demokratų partijos pusę!" Muskas rašė tviteryje, nurodydamas, kad nėra konservatorius.

Pastaraisiais metais E. Muskas iš naujo apsireiškė kaip populistas ir flirtavo su sąmokslininkų bendruomene, tačiau jis jau seniai yra žaliųjų darbo vietų sukčius, kuris klimato kaitos darbotvarkę stūmė siekdamas pasipildyti savo kišenes.

2017 m. birželį Muskas pasitraukė iš prezidento Donaldo Trumpo (Donald Trump) verslo patarėjų grupės, įsižeidęs, kad prezidentas išdrįso išstoti Jungtines Valstijas iš globalistinio Paryžiaus klimato kaitos susitarimo.

Anksčiau buvo plačiai rašoma apie Musko priklausomybę nuo vyriausybės skiriamų žaliųjų subsidijų ir jo ištikimybę komunistinei Kinijai. Pažvelkite į šį tviterio įrašą, kad sužinotumėte, kam šis technokratinis globalistas yra ištikimas.

"Kinijos pasiekta ekonominė gerovė yra išties nuostabi, ypač infrastruktūros srityje! Raginu žmones apsilankyti ir įsitikinti savo akimis", - rašė E. Muskas tviteryje.

Neseniai Muskas taip pat nusistatė prieš bitkoinus ir prisijungė prie pagrindinės srovės, smerkiančios technologiją, galinčią suteikti žmonijai finansinę laisvę. Pasak Musko, elektros energija, kurios reikia bitkoinams išgauti, yra netvari, tačiau didžiulis elektros energijos kiekis, reikalingas jo automobiliams maitinti, yra kažkaip gerai.

Muskas socialinėje žiniasklaidoje vaidina klasės klouną, linksmindamas mases. Tačiau, jei praskleisime paviršių, paaiškės, kad Muskas yra ardomasis globalistinis elementas, įsitraukęs į konservatyvią politiką, kad nukreiptų GOP nuo "America First".

Šį visą gyvenimą demokratu dirbusį ir pavojingą įsibrovėlį, kurį pamėgo RINO Kevinas McCarthy, reikia vertinti itin įtariai.

Žiūrėkite:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Laikas parodys, ar tai dar vienas klaunas, kuriam užduotis nukreipti mases.... Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.06.2019 laikas 09:25 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 14:02 Receptai – Patiekalai Arbata skatinanti prakaitavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: liepos žiedai, avietės vaisiai

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:26 Receptai – Patiekalai Kiaulienos karbonadas

Gaminame. Kiaulienos karbonadas. Kiaušinį išplakame. Kiaulieną pjaustome 1,5-2 cm storio gabaliukais, gerai išmušame, apibarstome druska, pipirais, pavilgome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame įkaitintame...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
09.05.2024 laikas 08:45 Mokslininkai siūlo naują Žemės žemynų susidarymo teoriją
Amerikiečių mokslininkai iš Pensilvanijos universiteto aprašė kratonų - senų ir plačių žemynų plutos plotų, užtikrinančių žemynų stabilumą - susidarymo mechanizmą.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:34 Nustatytas išorinis moterų psichopatijos požymis
Amerikiečių psichologai iš Naujosios Meksikos universiteto Albukerkėje atrado išorinį požymį, rodantį moterų psichopatiją.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:21 Išspręstas senovės šumerų šifras
Dublino Trejybės koledžo (Airija) mokslininkas daktaras Martinas Worthingtonas paskelbė tyrimą, kuris gali visiškai pakeisti senovės Mesopotamijos ikonografijos suvokimą. Jis pasiūlė labai tikėtiną ir paprastą senovės šumerų simbolių, kurie nuo XIX a...

Skaityti daugiau