Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 12

Po to, kokias klaidas daro vyras, moteris nebegali jo mylėti

Jei vyras nori, kad moteris jį įsimylėtų, jis neturėtų iš pradžių daryti klaidų. Pirmą kartą susitikus, per pirmąjį pasimatymą ar net santykių pradžioje. Atrodo, kad prasidėjus santykiams niekas negresia. Bet ne, gali būti padaryta klaidų ir moteris nebegali mylėti vyro. Šiandien apžvelgsime šias klaidas.

Pirmoji klaida - seni santykiai. Problema ne ta, kad jie buvo. Kaip sakoma, buvo ir buvo, ir nieko blogo tame nėra. Klaida yra ta, kad vyras neteisingai elgiasi su savo buvusiąja. Pavyzdžiui, kalbėti apie tai, kokia ji bloga. Jos negerbia ir kritikuoja. Pavyzdžiui: "Mano buvusioji neturėjo nė menkiausio supratimo, priešingai nei tu."

Vyras galvoja, kad sako jai komplimentą, bet iš tikrųjų jis daro klaidą. Juk moteris supranta, kad staiga ji taps ta buvusiaja, ir ji pati sulauks tokio pat elgesio. Jei vyras parodo, kaip blogai elgiasi su savo buvusiąja, moteris tai supranta kaip savo ateitį. Ir nėra jokio noro mylėti tokį žmogų.

Antroji klaida - apsimetinėti. Pavyzdžiui, per pirmąjį pasimatymą vyras apsirengė padoriai, sumokėjo už moterį, atidarė duris, buvo džentelmenas. Praeina mėnuo, ir vyras nebeapsimetinėja. Jis elgiasi taip, kaip elgėsi anksčiau. Nelabai rūpinasi savimi, nemoka ir pan. Taigi vyras susikuria įvaizdį ir jo nesilaiko.

O protinga moteris supranta, kad toks vyras ir toliau apgaudinės, apsimetinės ir pan. Ir neįmanoma mylėti žmogaus, kurio net negali atpažinti, nes jis visada apsimeta. Vieną dieną jis jumis rūpinasi, o kitą - pamiršta. Nėra jokio noro mylėti žmogų, kuriuo nepasitikite, kuriuo nebepasitikite.

Trečioji klaida - visiškai pasinerti į moterį. Nuolat jai rašyti, skambinti, skirti dėmesio. Moterims visa tai patinka, bet saikingai. Kai vyras pamiršta viską, išskyrus moterį, moteris nustoja jį mylėti. Net jei moteris paprašo, vėliau ji supras, kad to nenorėjo.

Vyras yra mylimas, nes yra stiprus, dirba, turi pomėgių, turi savo nuomonę, yra asmenybė. Jei vyras ištirpsta moteriai, kad jai įtiktų, ji mato, kad jame nebėra vyro. Jis tuščias. Po to nebelieka noro mylėti vyrą. Išskyrus tai, kad juo pasinaudotų. Taip elgiasi kai kurios moterys, kai vyras taip elgiasi.

Patinka, komentuokite, prenumeruokite. Dėkojame už dėmesį!

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.06.2019 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Varškės apkepas su razinomis

Tobulas varškės apkepas su razinomis. Manų kruopas užpilame pienu ir palaikome 30-45 min. Razinas užmerkiame vandenyje. Sviestą laikome kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Varškės apkepas kepamas 35-40 minučių&nb...

Skaityti daugiau

04.08.2019 laikas 17:42 Receptai – Patiekalai Čirviniai blynai

Maišome, iš pradžių šaukštu, po to plaktuvu. Čirvinių blynų tešla paruošta, kepame širdutės formos blynelius specialioje čirvinių blynų keptuvėje. Pagal šį receptą kepti čirviniai blynai saldoki, tad gali būti tiekiami tiesiog ...

Skaityti daugiau

14.12.2018 laikas 10:01 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis svarainiais

Svarainiai liaudies medicinoje, svarainiais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina. Liaudies medicinos specialistai rekomenduoja vartoti svarainius sergant skrandžio arba žarnyno veiklos sutrikimai...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau