Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 14

Kas geriausia vaikui skyrybų atveju? Ar moteris gali palikti savo vaiką su buvusiu vyru ir jo naująja žmona?

Kai kurios moterys mano, kad skyrybų metu atiduoti vaiką vyrui yra gėdinga. Galima manyti, kad ji nemyli vaiko arba nenori juo rūpintis. Ypač keistai viskas skamba, jei vyras turi naują moterį. Pagalvokite, kad vaikas turi besikeičiančią motiną. Ne pagal kraują, bet nominaliai. Ar tai normalu? Kas šioje situacijoje geriausia tėvams ir vaikui?

Pradėsiu nuo to, kad neverta būti santuokoje dėl vaiko. Verta išsiskirti. Kodėl? Vaikas skaito tėvų nuotaikas, ir jei jie atvirai konfliktuoja tarpusavyje, tai negali būti gerai vaikui. Todėl dažnai vaikui geriau, jei tėvai išsiskiria.

Paprastai vaikas lieka su moterimi, bet ką daryti, jei vaikas lieka su vyru? Jei tėvai to nori, nematau problemos. Jei tėvas gali pasirūpinti vaiku, viskas gerai. Esame įpratę, kad moteris kontroliuoja situaciją. Ir jei ji nori, ji gauna vaiką.

Tačiau likti su tėvu nėra blogiausia išeitis. Ypač jei jis turi naują moterį. Juk svarbu, kad vaikas matytų gerus santykius savo akyse. Juk jis ja remsis ateityje, kai užmegs santykius. Ir vyrui geriau būti įsimylėjusiam, nei kalbėti apie tai, kokia bloga jo motina.

Apskritai geriausia išeitis tokiu atveju, jei vaikas yra su buvusiu vyru ir jo moterimi, yra retkarčiais pas jį atvykti. Tai reiškia, kad vaikas mato gerus santykius prieš savo akis. Be to, kartais atvyksta gimdyvė. Vaikas mato, kad viskas gerai, kad tėvai gerai sutaria, kad jie gerbia vienas kitą. Tuo pačiu metu, jei niekas vaiko nepaliko, jam pritars abu tėvai.

Ir visi šie dalykai yra labai svarbūs vaiko psichikai formuotis. Taip vaikas matys, kad tėvai yra šalia. Viskas gerai ir saugu. Be to, yra elgesio modelių, o tai taip pat yra privalumas.

Bet kuriuo atveju tai daug geriau nei kasdieniai konfliktai, kai žmonės nusprendžia nesiskirti ir gyventi kartu. Arba kai vaikas turi tik vieną iš tėvų ir atrodo, kad kitas iš tėvų yra blogas. Ir kai atrodo, kad tėvai yra blogi, lyties pripažinimo nebus. Pavyzdžiui, jei berniukas mato, kad jo tėtis yra blogas, jis manys, kad ir jis yra blogas. Jam bus sunku priimti save, savo vyriškumą, nes jis bus susijęs su tėvu. Jei motina bloga, visos mergaitės ir moterys taip pat blogos.

Todėl niekada neturėtumėte nuteikti vaiko prieš vieną iš tėvų. Gyvenkite atskirai, bet būkite draugai ir vienas apie kitą kalbėkite tik gerai. Jei kas nors iš karto pabėga, taip pat turėtumėte pasistengti pasakyti gerų žodžių. Taip, situacija nėra pati maloniausia, bet ką daryti.

Ar patinka, rašykite komentarus, prenumeruoti. Dėkojame už dėmesį!

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.09.2018 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo karpų
Karpos liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo karpų, karpos, karpų gydymas, receptas karpoms, vaistažolės karpoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Virti varškėtukai “tinginukai”

Gaminame namuose skanius varškėčius. Virti varškėtukai. Varškėtukai, tinginukai patiekiami su mėgstama uogiene arba sviesto - grietinės padažu. Jeigu nesugalvojate, ką valgyti, tai puiki įdėja pasigaminti patiekalą iš varškės. ...

Skaityti daugiau

10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau