- 14.07.2019
- 0.0 Reitingas
- 3638 Peržiūrų
- Aptarti
Virti varškėtukai “tinginukai” receptas.
Ingredientai:
Gaminame namuose. Virti varškėtukai
Varškę ištriname dubenyje, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, žiupsnelį druskos, išmaišome šaukštu ir dedame miltus. Užminkome tešlą. Miltų reikia tiek, kad tešla nebūtų kieta, nes varškėtukai nebus skanūs.
Tešlos gabalą apvoliojame miltuose. Atgnybiame dalį tešlos ir tarp delnų formuojame 3-4 cm skersmens ritinėlius, kuriuos taip pat apvoliojame miltuose ir supjaustome 1 cm griežinėliais (arba galima iškočioti 1 cm storio lakštą ir supjaustyti jį kvadratėliais ar juostelėmis). Varškėčius dedame į užvirintą vandenį ir verdame apie 8 minutes.
Varškėtukai patiekiami su mėgstama uogiene arba sviesto - grietinės padažu.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau