- 05.08.2019
- 0.0 Reitingas
- 4622 Peržiūros
- Aptarti
Varškėčiai be kiaušinių receptas
Turbūt visi vaikučiai mėgsta saldžius varškėčius. Bet ką ten vaikučiai, juos dievina net suaugę! Pradžiuginkite savo šeimą skaniais, sočiais, ir naudingais pusryčiais, paruošę aromatingus varškėčius be kiaušinių. Jie ir jums išeis purūs, su malonia auksaspalve plutele ir nepakartojamu aromatu.
Ingredientai:
- varškė iki 17% riebumo 360 g
- žiupsnelis druskos
- cukrus 1-2 arbatiniai šaukšteliai
- miltai 1 valgomasis šaukštas + apvoliojimui
- rafinuotas aliejus kepimui
Gaminame namuose. Varškėčiai be kiaušinių:
- Pradedame ruošti varškėčius pagal skanų receptą: į varškę dedame žiupsnelį druskos, cukrų ir 1 valgomąjį šaukštą miltų.
- Viską kruopščiai permaišome taip, kad varškė neliptų prie rankų.
- Toliau kočiojame iš gautos tešlos dešrelę ir pjaustome ją gabalėliais.
- Kiekvieną gabalėlį truputį apvoliojame miltuose, palyginame.
- Dedame mūsų būsimus varškėčius į įkaitintą keptuvę su aliejumi, uždengiame ją dangčiu ir sumažiname ugnį.
- Apkepame, kol varškėčiai neparus iš apačios. Po to apverčiame juos ir kepame po dangčiu kol bus gatavi.
Švelnūs ir purūs varškėčiai be kiaušinių pagal paprastą naminį receptą paruošti.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau