Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Rugsėjo » 26

Kodėl saulėgrąžos ėmė žiūrėti ne į tą pusę?

Istoriškai didžioji dalis apsišvietusių sąmokslininkų gyvena didmiesčiuose arba bent jau daugiau ar mažiau dideliuose miestuose. Žinoma, šio klausimo niekas nuodugniai netyrė, tačiau greičiausiai taip yra dėl bendro gyventojų užimtumo. Pavyzdžiui, po darbo biure žmonės gali porą valandų pasėdėti prie interneto ir aptarti įvairias anomalijas, tačiau po 10 valandų darbo kombainu lauke konspiracijos mokslas ir kiti dalykai žmones mažai domina. 

Tačiau dabar laikai labai pasikeitė ir pranešimų apie anomalijas, gaunamų tik iš kaimo žmonių, labai padaugėjo.  Ūkininkų pastebėtos anomalijos yra skirtingo pobūdžio. Vieni pastebi, kad saulė pradėjo leistis ir leidžiasi ne toje vietoje, kurios nematyti miestuose, kiti rašo apie keistą gyvūnų elgesį, treti stebi įvairius stebuklus su vabzdžiais. Atrodo, kad anomalijos paveikia heliotropinius augalus, pavyzdžiui, saulėgrąžas, sėjamąsias, levandas ir pan. 

Kaip visi puikiai žinome, pavyzdžiui, saulėgrąžos, kol auga ir akivaizdžiai didėja jų masė, valandų rodyklės tarsi sukasi paskui saulę:

Šio reiškinio mechanizmas nėra tiksliai žinomas. Manoma, kad stiebus lemia osmosiniai procesai - ten, kur stiebas įšyla, vanduo greičiau teka aukštyn. Yra teorija apie jonų siurblius, yra teorija apie motorinius baltymus, galiausiai šiandien šviesos adeptai įrodė, kad viskas susiję su specifiniu augimo hormonu, kurio gamybą kontroliuoja saulės šviesa.  Kai hormono gaminama daugiau, ląstelės aktyviau dalijasi ir taip susuka kamieną. 

Iš tikrųjų, žinoma, tikslus mechanizmas nėra labai svarbus, nes bet kokiu atveju šio mechanizmo pagrindas yra Saulė - juda Saulė, juda ir stiebas. Tiksliau - taip ir buvo, nes pastaruosius porą metų saulėgrąžų žiedai atrodo visai ne ten, kur turėtų. Kiekvieną sezoną situacija blogėja:

konspirologija, įdomybės, anomalijos, gamta, augalai

Kartais anomalija paveikia tik kai kurias gėles, o kartais visas laukas atrodo visai kitaip.  Dabar ūkininkai nesupranta, kas vyksta.

Buvo pasiūlyta daug šio stebuklo paaiškinimų.

Todėl kai kas teigia, kad anomaliją sukėlė genetiškai modifikuotos saulėgrąžos, tačiau tai mažai tikėtina - apie anomaliją rašo ir žmonės, kurie net nebuvo prisilietę prie modifikuotų sėklų. 

Pavyzdžiui, yra 5G bokštų ar kitos karinės įrangos veikimo versija. Tačiau tai mažai tikėtina, nes visa ši įranga yra gana brangi ir neįprasta, o įrengti bet kokį prietaisą prie kiekvieno sodo nepakanka lėšų. 

Matricos trikdžių ir ateivių išsisukinėjimų nelaikome labai mažai tikėtinais, bet siūlome savo skaitytojams pažvelgti į naujas ir įdomias nibirologų nuotraukas: 

Taigi su kiekviena diena atsiranda vis daugiau įrodymų, kad Saulės sistemoje yra dar kažkas. Kas tai yra, tiksliai nežinome, tačiau viskas rodo, kad pagrindinis komplekso objektas yra žvaigždės masės ir greičiausiai kažką spinduliuoja. Nors dėl chemtreilų ir nuolat virš miestų tvyrančio smogo šios spinduliuotės nematome, fotosintezės ir cheminių reakcijų apgauti neįmanoma.

Taigi, jei susidūrėte su saulėgrąža, kuri žvelgia ne į tą pusę, atidžiau įsižiūrėkite - tikėtina, kad joje bus užuomina. Ir jei gėlės jau pradėjo į tai reaguoti - netrukus tiesa pasieks ir aukštesniąsias rūšis, tad būkite atidūs.

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus nuomone P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.06.2019 laikas 20:03 Receptai – Patiekalai Naminiai sausainiai ant keptuvės. Skanūs sausainiai, be problemų!
Pabandykite pasigaminti patys! Naminiai sausainiai ant keptuvės. Skanūs sausainiai, be problemų! Skanaus!

Skaityti daugiau

03.11.2017 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Bulvių kaukė Įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Didelė bulvė, Pienas.

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:42 Receptai – Patiekalai Trapūs naminiai sausainiai
Kaip pasigaminti namuose skanius sausainukus. Trapių naminių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
30.04.2024 laikas 09:35 Žmonės, kurie atmetė nuodingus depopuliacijos švirkštus, dabar priversti rūpintis naiviomis masėmis, kurios tuos švirkštus priėmė
Kai pandemijos įkarštyje masėms buvo pradėti leisti eksperimentiniai COVID-19 skiepai, daugelis žmonių labai nenoriai leidosi skiepijami nepatikrintomis vakcinomis. Kai kurie vėliau pasidavė bendraamžių spaudimui dėl viešų kampanijų, gėdinančių juos,...

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 09:17 STUDIJA: COVID-19 spyglių baltymai padeda vėžio ląstelėms išgyventi ir atsispirti chemoterapijai
Naujame Brauno universiteto priešpremjeriniame ląstelių tyrime nustatyta, kad SARS-CoV-2 viruso, atsakingo už Wuhan koronavirusą (COVID-19), spyglių baltymai padeda vėžio ląstelėms išgyventi ir atsispirti chemoterapijai....

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 07:34 „Unilever“ atšaukia ledus „Magnum“ Jungtinėje Karalystėje ir Airijoje dėl galimo metalo ir plastiko užterštumo
Kelios populiaraus prekės ženklo „Magnum“ ledų partijos, išsiųstos į Jungtinę Karalystę ir Airiją, buvo atšauktos iš rinkos dėl susirūpinimo, kad jose gali būti metalo ir plastiko fragmentų.

Skaityti daugiau