Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 10

Ar miręs giminaitis gali pakenkti šeimai?

Išstumtas iš šeimos ir išmestas iš šeimos...

Pagalvokite apie tuos, kurie mirė...

Jei šeimoje nuolat kyla rūpesčių, netekčių, praradimų, jei šeimos narių asmeninis gyvenimas nėra geras, jie nesituokia arba nėra laimingi santuokoje, jei nori vaikų, bet jų neturi, arba gimsta ligoti vaikai, o ligos persekioja suaugusius šeimos narius - gali būti, kad reikalas yra ne sugedimas - taip manė mūsų protėviai, - o "įkeistas numirėlis". Jis ateina į šeimą ir kenkia. atima laimę. Puškinas pasakojo, kad nuskendęs žmogus atėjo į namus to, kuris jo nepalaidojo, beldėsi į langus, neteko ramybės...

"Zalozhennye" buvo vadinami mirusieji, kurie buvo laidojami ne taip, kaip derėtų, o guldomi su šakomis ir šakelėmis, samanomis ir žole ant žemės paviršiaus. Jie juos paguldė ir paliko. Taip buvo elgiamasi su savižudžiais, įtariamaisiais raganavimu, kūdikiais, kurių niekas nenorėjo, klajokliais ir net vienišais žmonėmis. Tai buvo "netinkami" mirusieji, ir jie buvo palaidoti ne žemėje, o tokiu paniekinamu būdu: iš tikrųjų jie buvo užversti šiukšlėmis. Tai buvo tokia nemaloni apeiga. Nepagarbus. Nes neva "žemė nepriėmė" tokių mirusių žmonių.

Psichologinė ir filosofinė prasmė buvo tokia: vienas iš mirusiųjų šeimos narių buvo negerbiamas, kaltinamas, šmeižiamas arba turėjo nuoskaudų mirusiajam. Tarkime, girtuoklis ir ištvirkėlis tėvas mirė toli nuo šeimos arba ištvirkęs sūnėnas atėmė sau gyvybę. Senoji moteris niekam nebuvo naudinga ir mirė viena tarp svetimų žmonių. Ji buvo palaidota valstybės lėšomis, o giminaičiai stengėsi ją ištrinti iš atminties. Nebent jie prisimena jos niūrumą. O dar blogiau, kai mirusysis nuolat prisimenamas negražiais žodžiais ir emocingai reiškiamomis nuoskaudomis jo atžvilgiu. Viena moteris nuolat peikė savo mirusią motiną; ji iš tiesų buvo sunkus žmogus. Tačiau ji mirė, o jos dukra vis rašė ir kalbėjo apie ją blogus dalykus, keikė motiną iki mirties ir kaltino ją dėl savo nelaimių. Ir ji niekada neidavo į kapines...

Atrodo, kad šie žmonės nusipelnė tokio požiūrio; dažniausiai taip ir būna. Taip pat nepaisoma mirusiojo, jie stengėsi jį pamiršti. Jis buvo, bet pasimetė. Palikimas buvo dalijamas nepasakant nė vieno gero žodžio apie žmogų. Ir bažnyčioje jie nepadėjo žvakės...

"Mirusysis yra iš šeimos išstumtas mirusysis, tokia yra prasmė. Manoma, kad šis mirusysis atims iš šeimos laimę ir apkartins gyvųjų gyvenimą. Galbūt ne pats mirusysis kenkia ir keršija. Pasąmonė keršija. Slapta kaltė persekioja šeimą kaip juodas šešėlis. Kas žino? O gal įžeista siela atima gyvų žmonių energiją, kaip buvo tikima senovėje?

Reikia galvoti apie tuos, kurie mirė. Galbūt nelaimės ir ligos prasidėjo po nelabai mylimo žmogaus mirties arba po to, kai mirė žmogus, kuris nebuvo tinkamai palaidotas? Bet buvo prisimintas negražiais žodžiais ir dėl kažko apkaltintas? Galbūt teisingai apkaltintas, tik miręs negali pasiteisinti ar susitaikyti. Ir ateina šaukdami, pranešdami apie savo apsilankymą per virtinę nelaimių? Todėl buvo draudžiama, pavyzdžiui, blogai kalbėti apie savižudžius ar juos teisti. Tai ne mūsų reikalas.

Jei šeimoje buvo toks žmogus, kurio negalima pavadinti geru, teisingu, gali būti, kad jis yra "įkeistas miręs žmogus". Jei leidžia religija, turime atlikti visas būtinas apeigas, be to, turime nustoti kalbėti blogus dalykus apie mirusįjį. Ir padarykite ką nors gero jo labui: paaukokite pinigų, padėkite kam nors... Kai tas žmogus buvo gyvas, jis nepadarė daug gero, tad padauginkime jo gerus darbus iš mūsų.

Draudžiama nepagarbiai elgtis su mirusiais savo šeimos nariais, nedera mėtyti šakas ant savo šeimos nario, kad ir koks jis būtų, kūno. Kitaip, kaip tikėta, prasidės nelaimių virtinė. Net ir nelabai geras žmogus turi teisę į paskutinio poilsio vietą - ne tik fiziškai, bet ir morališkai. Tačiau nėra lengva atsikratyti "mirusiojo pėstininko" įtakos. Reikia stengtis ir suvokti problemą. Ir tada jį išspręskite.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
05.07.2019 laikas 19:19 Receptai – Patiekalai Mėsos tefteliai su padažu

Mėsos teftelių receptas. Mėsos teftelius užpilame padažu ir troškiname ant silpnos ugnies 25-30 minučių. Skanaus!

Skaityti daugiau

25.07.2019 laikas 12:14 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai su mėsa

Gaminame namuose. Bulviniai blynai su mėsa. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol bulviniai blynai su mėsa iškeps ir gražiai apskrus. Skanaus!

Skaityti daugiau

24.11.2019 laikas 08:36 Receptai – Patiekalai Makaronai Su Mėsa Ir Daržovėmis, Be Virimo

Greitas patiekalas. Skanūs makaronai pietums. Makaronai su mėsa ir daržovėmis. Kitą dieną jei nesuvalgote makaronai išlieka nesusilietę, atskirti vienas nuo kito ir tokie pat skanūs, tereikia juos pašildyti.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau