Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2022 » Spalio » 13

Kokia šukuosena jums tiktų pagal Zodiako ženklą?

Aukštai susuktas kuodas, trumpas asimetriškas kirpimas, o gal kokie ryškūs plaukų akcentai? Nelengva rasti šukuoseną, kad atrodytum gražiai ir jaustumeisi puikiai. Nepasiduokite kirpėjo ar plaukų stilistų įkalbinėjimams ir tiesiog įsiklausykite į savo Zodiako ženklą! Pažiūrėkite, kokios šukuosenos geriausiai tinka Avinui, o kokios Svarstyklėms. Raskite sau tinkamiausią!

Avinas

Esate energingas ir ryžtingas. Keisti kirpimai greitai pradės nervinti. Jausitės kaip keistuolis. Todėl plaukus laikykite trumpus arba ilgus, bet būtinai tiesius. Šukuosena turi būti patogi. Labiausiai tiks sportinis stilius – tada nereikės nuolat žvilgčioti į veidrodį ir taisyti išslydusių sruogų. Vienas geriausių pasirinkimų bus arklio uodega.

Jautis

Kad pasitikėtumėte savimi jūsų įgimtas tobulybės siekis turi atsispindėti šukuosenoje: elagantiška, klasikinė ir gana kukli, be jokios ekstravagancijos. Todėl nedelsiant atsikratykite bet kokios asimetrijos ir oranžinių ar violetinių atspalvių. Geriausiai jausitės su šukuosena kaip Holivudo aktorės Audrey Hepburn arba paprastai susegtais ar susuktais į kuodelį plaukais.

Dvyniai

Esate bendravimo meistras. Jūsų tobuloje šukuosenoje neturėtų būti kirpčiukų. Ilgi, tiesūs ir kasdien trenkami plaukai suteiks visišką komfortą. Mėgstate pokyčius ir naujoves, todėl galite leisti retsykiais savo kirpėjui paeksperimentuoti. Tačiau stebėkite, kad jis per daug neįsijaustų ir jūs nepavirstumėte spalvotu mohauku, kitaip prarasite visą žavesį ir iškalbą.

Vėžys

Jums patinka namai, šeima ir šilta atmosfera juose. Puikiai jausitės su švelniomis, subtiliomis ir įmantriomis šukuosenomis. Jei dažote plaukus, rinkitės artimas natūralioms spalvas ir vadovaukitės principu „Mažiau yra daugiau”. Geriausiai jums tiks bobo kirpimas, kasos, trumpi, tvarkingi kirpimai. Vengti įvairiaspalvių akcentų ir įspūdingų garbanų.

Liūtas

Jums reikia dėmesio ir susižavėjusių gerbėjų žvilgsnių. Taigi, paprastumas ir kuklumas – ne jums. Blizgios plaukų šukutės, lankeliai, meniški plaukų segtukai buvo išrasti kaip tik jums, todėl naudokite juos! Pasirinkite šukuosenas, kurios suteikia jūsų plaukams apimtiems ir bohemiškumo. Puikiai jausitės banguotais, tarsi vėjo išdraikytais plaukais. Net jei tokią šukuoseną pasidaryti prireiks šiek tiek daugiau laiko, dėl gero rezultato verta sugaišti!

Mergelė

Jūsų vidinė disciplina ir gyvenimas pagal planą turėtų atsispindėti ir šukuosenoje. Jums labiausiai tinka trumpi arba tiesūs iki pečių plaukai. Jei dažote, darykite tai tik norėdami paryškinti natūralią plaukų spalvą (būtinai dažykite žilus plaukus, nes dėl žilų plaukų galite pradėti vengti kitų žmonių). Jokių ryškių spalvų ir per daug kontrasto. Tada jausitės savo vietoje.

Svarstyklės

Tiek gyvenime, tiek savo išvaizdoje siekiate tobulumo. Plaukai turėtų būti jūsų skiriamasis ženklas. Reikėtų rinktis struktūrines, geometrines ir preciziškai iškarpytas šukuosenas. Tuomet trauksite akį ir džiaugsitės jaunatviška išvaizda. Kiti matys jus kaip rafinuotą ir tobulą ir tai jums patiks.

Skorpionas

Jūs esate labai emocingas. Net jei apie tai negalvojate, giliai viduje manote, kad šukuosena yra statuso ženklas. Taigi, turite rūpintis savo karūna. Šukuosena turi būti konkreti, plaukai neišsidraikę. Pageidautina klasikinė, paprasta, pabrėžianti veidą. Tiktų prancūzų dainininkės Mireille Mathieu šukuosena. Kodėl? Nes po puritonišku kirpimu paslėpsite savo aistringą ir jausmingą prigimtį! O tai yra jūsų tikslas.

Šaulys

Esatet vienas iš tų žmonių, kurie atviri įvairiems išbandymams ir patirčiai. Esate eksperimentuoti mėgstančių kirpėjų svajonė, nes dažnas šukuosenos keitimas padeda jums pasijusti geriau. Be to, jums puikiai tinka dvi ar trys spalvos plaukuose arba itin originalūs kirpimai. Dėl to jaučiatės nepakartojami ir puikiai atrodantys. Tad dažnai keiskite kirpėjus ir nebijokite eksperimentų – jausitės kaip žuvis vandenyje!

Ožiaragis

Jūsų konservatyviai asmenybei reikia ritualų ir tradicijų, kad normaliai funkcionuotumėte. Todėl geriausia rinktis tokią šukuoseną, kurios nereikėtų keisti metų metus: su sklastymu ir be jokių iškarpymų. Plaukai turėtų būti ne per ilgi. Tiesiog retsykiais patrumpinti galiukus. Venkite drastiškų šukuosenos pokyčių, nes tai versis jus jaustis nejaukiai.

Vandenis

Esate drąsus ir komunikabilus, mėgstate karts nuo karto sužavėti kitus. Taigi, jūsų šukuosena turėtų būti praktiška ir natūrali, bet kartu ir gundanti. Gal kokios garbanos, bangelės, segtukai? Venkite trumpų, iškarpytų šukuosenų, nes jos atims pasitikėjimą savimi.

Žuvys

Jautrus, nerimaujantis dėl viso pasaulio, dvasingas. Taip pat dažnai panikuojantis dėl visko, pavyzdžiui, kai einate apsikirpti, į koncertą ar susitikti su draugais. Todėl niekada neeksperimentuokite su savo šukuosena. Jokių avangardinių kirpimų. Jums labiausiai tinka tiesus ir lengvai tvarkomas kirpimas. Pageidautina, kad metų metus liktų toks pats – tada niekas jūsų nenustebins!

priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.10.2019 laikas 21:50 Receptai – Patiekalai Tarkuotų Bulvių Blyneliai Su Sūriu (Video)
Bulves nulupkite, nuplaukite i sutarkuokite burokine tarka. Sudėkite tarkuotas bulves į virtuvinį rankšluostį ir gerai nusunkite.

Skaityti daugiau

25.08.2019 laikas 12:01 Receptai – Patiekalai Karališkas tortas. Be miltų!

Paprastas skaniausio, Karališko torto receptas. Be gramo miltų! Kartą paragavę “Karališko torto” kito deserto nebenorėsite!

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 20:01 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:04 Kaip neištikimybė "išgelbsti" santuoką?
Kiekviena moneta turi dvi puses. Išdavystė yra labai skausminga ir griaunanti santykius. Tačiau trečiasis asmuo kartais išgelbsti šeimą, padėdamas įveikti santykių ir asmeninę krizę, įskaitant. Filmas "Meilė ir balandžiai" yra klasikinė šio reiškinio...

Skaityti daugiau