Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2022 » Spalio » 23

Mokslininkai patvirtino Vangos prognozę apie baisią ligą iš Sibiro

Mokslininkai paaiškino, kiek realūs garsios bulgarų aiškiaregės Vangos spėjimai apie naują ligą, kuri gali pasireikšti jau šių metų pabaigoje. 

Ekologas Romanas Pukalovas (Роман Пукалов) atkreipė dėmesį, kad "nemokslinėse" bulgarų gydytojo prognozėse yra tiesos. Ekspertas mano, kad didžiausią pavojų žmonijai kelia juodligės sporos. A. Pukalovas priminė, kad yra buvę precedentų, kai dėl saugumo sumetimų Sibiro amžinajame įšale palaidoti gyvūnai nugaišo nuo šios ligos.

Dėl visuotinio atšilimo ledynai neišvengiamai tirps, todėl šiuo metu kyla reali grėsmė, kad "pabus" ne tik juodligė, bet ir kiti virusai, aiškino ekspertas.

Panašios prognozės laikėsi ir virusologė Jelena Meškina (Елена Мескина). Pasak jos, prieš kelerius metus dėl karštos vasaros kilo juodligės sporų protrūkis. Kitos patogeninės bakterijos taip pat gali "pabusti".

Tačiau Meškina teigė, kad jų nereikia bijoti, nes žmogaus imuninė sistema per daugelį metų išvystė "galingą apsaugą". Tuo tarpu juodligės problema yra kur kas opesnė. Specialistas mano, kad prieš kelerius metus įvykęs protrūkis gali pasikartoti, kai ištirps ledas ir palaidos vietas su sporomis.

Nepaisant to, Meškina atmetė pandemijos galimybę, nes opą galima lengvai aptikti ir lokalizuoti naudojant šiuolaikinę mediciną.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.12.2017 laikas 19:52 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (sidabražolės, gyvatžolės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: sidabražolės, paprastosios gyvatžolės šaknų.

Skaityti daugiau

18.09.2018 laikas 08:10 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai glaukomai gydyti, profilaktikai
Glaukoma liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai glaukomai gydyti, profilaktikai, glaukoma, glaukomos gydymas, receptai glaukomai, vaistažolės glaukomai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip ...

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis

Onkologinės ligos liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai sergant onkologinėmis ligomis, receptai nuo onkologijos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis u...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau